23948sdkhjf

Loxam køber Dansk Lift

Det 50 år gamle Dansk Lift vil fra 1. januar arbejde under Loxams brand
Loxam, der er en af Europas største udlejere af udstyr og værktøj til byggeri, anlæg og industri, har købt Dansk Lift, der primært opererer inden for motoriseret liftmateriel.

Dansk Lift, der har godt 80 ansatte, har eksisteret siden 1963 og har seks afdelinger over hele landet.

Virksomheden har desuden fire afdelinger i Norge i form af datterselskabet Safelift. Desuden er virksomheden også repræsenteret i Sverige med en afdeling i Malmö

Flere afdelinger

Loxam har drevet virksomhed i Danmark siden 2007 via sit datterselskab Loxam A/S og har 20 afdelinger fordelt i hele landet.

Opkøbet af Dansk Lift vil øge antallet af afdelinger og gøre Loxam endnu mere konkurrencedygtig med en flåde af motoriseret liftmateriel helt op til 65 meter.

Fra 1. januar 2014 vil alle Dansk Lift afdelinger arbejde under Loxam-brand.

- Jeg er glad for at offentliggøre opkøbet af Dansk Lift, der er en af markedslederne på udlejning af motoriseret liftmateriel i Danmark. Opkøbet af denne virksomhed, som også opererer i Norge og Sverige, bevirker at Loxam styrker sin position af det danske selskab og fortsætter med at vokse internationalt. Jeg er også glad for at kunne byde velkommen til Dansk Lifts og Safelifts medarbejdere i Loxam-teamet. Med ledelsens støtte vil de bidrage til koncernens ekspansion i den nordlige del af Europa, siger Gérard Déprez, der er bestyrelsesformand og adm. direktør i Loxam i en pressemeddelelse.

Omsatte for 127 mio. kroner i 2012

Også i Dansk Lift er der selvsagt tilfredsheden med overtagelsen.

- Jeg er meget stolt af, at det selskab jeg har ledet over de seneste 11 år nu tilslutter sig den europæiske markedsleder. Jeg er overbevist om, at denne transaktion kan tilbyde mine medarbejdere en karriere med større muligheder, siger adm. direktør Petter Hagen i pressemeddelelsen

Dansk Lift omsatte i 2012 for godt 127 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125