23948sdkhjf

Misforstået kritik af sygehusudbud

Dansk El-Forbund Østjylland og Tekniq-El-Århus føler sig misforstået i en pressemeddelelse om udbud af større byggeopgaver i lokalområdet.

- Desværre er denne pressemeddelelse blevet opfattet som kritik af den måde, hvorpå hospitalsbyggeriet udbydes. Det har ikke været hensigten for TEKNIQ. På et tidspunkt var der forlydender om, at byggeriet ville blive udbudt på en måde, så det blev meget svært for danske virksomheder at deltage. Som det nu er oplyst for os, bliver der tale om udbud, hvor et væsentligt antal danske virksomheder kan deltage, forklarer Poul-Henning Vietz, der er formand for TEKNIQ-El-Århus.

- For installationsvirksomhedernes vedkommende finder vi det især positivt, at installationsarbejdet udbydes i særskilte entrepriser, så der bliver direkte samarbejde mellem bygherre og installationsvirksomheder. Det tegner til at blive opgaver i den større ende og forholdsvis komplekse; men på den anden side af en sådan karakter, at mange virksomheder har løst tilsvarende opgaver før, påpeger Poul-Henning Vietz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094