23948sdkhjf

Midtjysk entreprenør vinder stor renovering

Entreprenørvirksomheden Jørgen Friis Poulsen skal renovere 390 boliger i Skanderborg for samlet en kvart milliard kroner
Bygge- og entreprenørvirksomheden Jørgen Friis Poulsen (JFP) - med hovedsæde i Herning - er netop blevet udpeget som vinder af konkurrencen om at renovere 390 lejligheder i Grønnedalsparken i Skanderborg.

Det sker foran fire andre teams, der har været prækvalificeret til at byde på projektet.

Der er tale om en totalentreprise til en værdi af knap 274 mio. kroner. Det er den næststørste ordre i virksomhedens historie, kun overgået af byggeriet af DNU, Skejby Sygehus til 309 mio. kroner.

Projekterne fra de fem prækvalificerede deltagere er blevet bedømt på kriterierne funktionalitet, arkitektur, metodebeskrivelse (byggeledelse) og pris.

På samtlige punkter har JFP præsteret på niveau eller over niveau i forhold til de øvrige teams. Bygherren Skanderborg Andelsboligforening vurderede JFP’s forslag som det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

Kontrakt om tre uger

JFP modtager den endelige kontrakt den 20. maj efter den såkaldte stand still-periode. Umiddelbart derefter kan projektering gå i gang, og byggeriet forventes afsluttet i februar 2017.

Projektleder Søren Trærup oplyser, at netop fordi kontrakten endnu ikke er underskrevet er der heller ikke taget kontakt til mulige underentreprenører.

Projektet, der er støttet af Landsbyggefonden, omfatter renovering af en boligbebyggelse fra 1968 på i alt 20 boligblokke med etageejendomme og rækkehuse. I alt skal der renoveres 390 boliger, hvor 76 næsten totalrenoveres, mens 314 boliger får nye badeværelser, ventilationsanlæg, nye døre og vinduer og altaner.

JFP benytter på opgaven et rådgiverteam bestående af Aarhus-firmaerne KPF Arkitekter, Kontur Arkitekter og ByMunch Landskabsarkitekt samt Archinet/Schwarz arkitekter og Oluf Jørgensen Ingeniørfirma, begge fra Horsens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109