Licitationen Mester Tidende Building Supply DK Building Supply SE Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK
 

Flere bakker op om fagbevægelsen

Antallet af LO-medlemmer, der anser fagbevægelsen som en nødvendighed for at varetage lønmodtagernes interesser, stiger. Det viser en Gallup-måling foretaget for LO.

– Det er opløftende, at et stigende antal af medlemmerne mener, at fagbevægelsen er nødvendig for, at deres rettigheder sikres. Også selv om en del nok har ændret holdning på grund af krisen og frygten for arbejdsløshed, siger LO’s formand Harald Børsting.

80 procent af medlemmer er helt enig eller enig i, at fagbevægelsen er nødvendig for varetagelsen af lønmodtagernes interesser. Det tilsvarende tal for 2002 var 74 procent.

Blandt de unge mellem 18 og 30 år er denne tendens endnu kraftigere. Hele 82 procent af de unge mener, at fagbevægelsen er en nødvendighed. I 2002 var det tilsvarende tal 65 pct.

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 6.385 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Give Elementer A/S: Øget efterspørgsel på betonelementer til bornholmske svinestalde

31. august 2015 10:38
Give Elementfabrik A/S

Det forventes at Bornholms svineproduktion i de kommende år vil stige med 80.000 slagtesvin. Behovet for flere moderne svinestalde mærkes hos Give Elementer A/S.

Alux A/S tager på messe - besøg os på stand E 05

31. august 2015 08:12
Alux A/S Sun & Safe Systems

Der vil være i nærheden af hundrede udstillere, som vil præsentere det sidste nye inden for sikkerhed, hvad enten det drejer sig om sikring mod brand, indbrud eller andre uønskede hændelser.

Plastpaller kan eksporteres til hele verden uden certificering

31. august 2015 10:24
Olitec Packaging Solutions A/S

Plastpaller kræver ingen certificering eller varmebehandling ved eksport og er meget lette at håndtere både manuelt, med truck og palleløfter.

28. august 2015
27. august 2015
26. august 2015