Licitationen Mester Tidende Building Supply DK Building Supply SE Jern & Maskinindustrien Metal Supply DK
 

Send til en kollega

Flere bakker op om fagbevægelsen

Antallet af LO-medlemmer, der anser fagbevægelsen som en nødvendighed for at varetage lønmodtagernes interesser, stiger. Det viser en Gallup-måling foretaget for LO.

– Det er opløftende, at et stigende antal af medlemmerne mener, at fagbevægelsen er nødvendig for, at deres rettigheder sikres. Også selv om en del nok har ændret holdning på grund af krisen og frygten for arbejdsløshed, siger LO’s formand Harald Børsting.

80 procent af medlemmer er helt enig eller enig i, at fagbevægelsen er nødvendig for varetagelsen af lønmodtagernes interesser. Det tilsvarende tal for 2002 var 74 procent.

Blandt de unge mellem 18 og 30 år er denne tendens endnu kraftigere. Hele 82 procent af de unge mener, at fagbevægelsen er en nødvendighed. I 2002 var det tilsvarende tal 65 pct.

Skriv kommentar
Abonnement

Få ubegrænset adgang til alle nyheder og artikler.

Opret nu
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 6.612 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Find det billigste el selskab på E­nergiauk­tion.dk

5. oktober 2015 08:03
Energiauktion.dk

Find det billigste el selskab til din virksomhed og spar penge på el regningen. E­nergiauk­tion.dk udfordrer el selskaberne på din virksomheds vegne - og du opnår en lavere el regning!

Farverige detaljer fra Habo

5. oktober 2015 00:00
Habo Danmark A/S

Trenden for ind­retnings­beslag har gennem mange år været enkel og minimalistisk – kroge og dørgreb har nærmest været usynlige.

Indeklima! Bliv opdateret på 5 seminarer, gratis!

5. oktober 2015 00:00
IBC Euroforum ApS

Årets Building Green messe i FORUM, den 28. - 29. oktober, præsenterer hele 25 gratis seminarer. Flere af seminarerne har indeklima på programmet, og ...

2. oktober 2015
1. oktober 2015