23948sdkhjf

Byggeweb bliver en del af tysk koncern

Byggeweb A/S bliver en del af tyske RIB Software AG, som er én af verdens førende virksomheder indenfor BIM software til byggebranchen
Med den tyske overtagelse får Byggeweb en position i forreste række i byggebranchen. Tilsammen spænder RIB og Byggeweb over en bred palette af konkurrencedygtige løsninger og en solid erfaring indenfor digitale værktøjer til byggebranchen. RIB’s styrke ligger i førende BIM software, mens Byggeweb har en stærk position indenfor digitale værktøjer til projekthåndtering og ejendomsdrift.

Lokalt til globalt

- Med afsæt i vores mål om, at gå fra en lokal succes til en global virksomhed, har vi fundet det vigtigt, at indgå et strategisk partnerskab med branchens førende virksomhed indenfor BIM-løsninger til byggeriet – RIB Software AG. I denne proces er vi kommet i så tæt dialog med RIB, der deler vores vision om at skabe markedets bedste team med markedets bedste og mest innovative produkter til vores kunder, at udfaldet er blevet, at vi er stærkere sammen end summen hver for sig, udtaler Mads Bording, CEO i Byggeweb A/S.

- Overtagelsen er et resultat og en anerkendelse af vores indsatser for at skabe værdi for vores kunder. Samtidig er det også et løfte til vores kunder om, at vi vil fortsætte vores daglige arbejde og fokusere på at skabe værdi for netop dem, slutter Mads Bording, CEO i Byggeweb A/S.

Alle Byggewebs produkter fortsætter selvstændigt som nu, og der vil fortsat blive videreudviklet på disse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125