23948sdkhjf

Vokseværk: Vejfesten i Ringsted spreder sig

Nordjysk maskinimportør kører også ind på den åbne maskinvej

Entreprenører, maskinførere og andre med interesse for entreprenør- og landbrugsmaskiner får igen mulighed for at se på nye og kendte mærker og maskiner ved Åben Maskinvej i Ringsted. I år er det sjette gang, at en god håndfuld maskinfirmaer går sammen om begivenheden.

Ligesom sidste år har arrangementet vokseværk. Vejfesten bliver ikke længere kun afholdt af seks maskinfirmaer, og maskinernes vej er både blevet forlænget og har fået en sidevej for hestekraft-hungrende bygge- og anlægsfolk samt den grønne sektor.

Sidste år inviterede de fem faste aktører i ad hoc-samarbejdet, Reesink Construction, Scantruck, Hydrema, Helms TMT-Centret samt Semler Agro, en sjette aktør indenfor i form af bilfirmaet S&S Bilhus med amerikanske Ram-biler.

I år er den nye beboer på vejen nordjyske S. D. Kjærsgaard, som har åbnet en nyopført forretning ud til motorvejen i Ringsted og tager flere maskinmærker med til vejfest 1. og lørdag den 2. marts.

Maskinimportøren med hovedsæde ved Aalborg har hidtil haft en sjællandsk afdeling i Karlslunde. Nu er adressen Ringsted med værksted, reservedelslager og et showroom til grave- og læssemaskiner fra Case Construction, læssemaskiner fra Dieci, samt traktorer og høstmaskiner fra Case IH. Også japanske vibrationsmateriel fra japanske Mikasa er på maskinlisten.

Artiklen er en del af temaet MXtra - Maskin- og materiel.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141