23948sdkhjf

Nyskabende støjværn øger sikkerheden og løfter kvaliteten på byggepladsen

Saferoads nye SafeSound er en smart kombination af støjværn og sikkerhedsafskærmning, der nemt og hurtigt kan monteres på deltablokke. Systemet sikrer et bedre arbejdsmiljø og giver håndværkerne mulighed for at koncentrere sig om deres arbejde.

Støj er et stort problem på mange byggepladser, og da der ikke er nogen decideret lovgivning på området, er det svært at indskærpe, hvornår støjen bliver et decideret problem.
At støjen generer både medarbejdere på og beboere omkring en byggeplads, er der dog ikke tvivl om, og derfor har Saferoad Danmark for nyligt udviklet en innovativ og fl eksibel løsning, der kan løse en del af problemet – nemlig systemet SafeSound.

Skærmer både mod trafik og støj
SafeSound er et modulært system, der består af mobile og lydabsorberende støjskærme. Skærmene er lette at håndtere og kan monteres fra blot én side, så man hurtigt kan
skabe en fl eksibel afskærmning direkte på delta-blokkene (trafikværn (testet efter EN 1317-2 T3)).
“Vi taler om støj på en helt anden måde end for bare 5-10cår siden. I Saferoad arbejder vi selv med at sætte skilte op på motorvejene, og derfor stod det klart for os, at der var behov for en løsning, der både øgede sikkerheden og skærmede arbejderne fra trafikstøjen,” forklarer kommunikationskonsulent Vivi Jensen fra Saferoad Danmark.
Virksomheden er leverandører af afspærringsmateriel og kan tage sig af alt fra opsætning og nedtagning af skilte, til tilsyn, udarbejdelse af skilteplaner, rådighedsansøgninger, projektering, projektstyring og meget andet.
Virksomhedens kunder tæller både staten, kommuner, entreprenører og private virksomheder.

"Systemet giver ro til arbejdet, så håndværkerne kan koncentrere sig om deres arbejde"
Projektleder Jesper Juel Pedersen fra CG Jensen

Succes med første projekt i hjertet af Aalborg
En af de faste kunder er Aalborg Kommune, der sidste år skulle have udskiftet en nedslidt bro i hjertet af Aalborg.
Her gjorde man plads i budgettet til at afprøve SafeSound på byggepladsen i samarbejde med entreprenøren CG Jensen. Erfaringerne med SafeSound var meget positive,
forklarer projektleder Jesper Juel Pedersen fra CG Jensen: “Systemet giver ro til arbejdet, så håndværkerne kan koncentrere sig om deres arbejde. Det kan mærkes på både effektiviteten og kvaliteten, når man ikke konstant skal holde øje med trafi kken, og samtidig ved vi også, at
den enkelte håndværker får mere ro i hovedet, når de ikke er omgivet af trafi kstøj konstant. Det var samtidig en god oplevelse, at det er nemt og hurtigt at montere og demontere systemet. Det betød faktisk, at vi åbnede før aftalt tid.”

Saferoad Danmark
Saferoad Danmark er en del af den internationale Saferoad-koncern og har fem afdelinger i Danmark samt egen skiltefabrik. Saferoads løsninger omfatter bl.a. vejskilte, afspærring, vejmarkering, autoværn, afmærkning, støjskærme, brorækværker og en lang række trafikprodukter, der findes på, over og langs med vejen.
Se mere på www.saferoad.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109