23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Følg Hautek Wash & Water System ApS på Youtybe.

HAUTEK Wash & Water System ApS udfører rådgivning og udarbejder rentabilitetsberegning på projekter.

HAUTEK Wash & Water System ApS udfører rådgivning og udarbejder rentabilitetsberegning på projekter. Frutiger Company AG har over 30 års erfaring og over 4.000 installationer verden over. Frutiger er i stand til at give den perfekt løsning på problemet med beskidte og forurenede veje - uanset hvad de lokale forhold kan være. Hjulvaskeanlæg til køretøjer på f.eks. byggepladsen, jordtransport osv.

Vores rådgivning og erfaring har stor betydning for vores kunder, og vi bestræber os altid på at finde frem til den helt optimale løsning for dem, hvor service og kvalitet er i top.
HAUTEK Wash & Water System ApS leverer egne vaskeanlæg produceret af Istobal samt Decroupet 1-Børsteanlæg i Danmark, Grønland, Færøerne og Island, vandbehandling- og genbrugsanlæg for Aquadetox-Internationel GmbH samt Haco Wassertecknik GmbH. Frutiger Company AG hjulvaske og Anti støvkanon system i Danmark. Udstyr til vaskeanlæg som kortbetalingssystemer, vand- behandlingssystemer og udstyr som er til stor hjælp til vask af de tunge køretøjer.

Følg Hautek Wash & Water System på Youtube.

Hautek Wash & Water System ApS
Julius Jepsens Vej 115
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32157815
P nummer: 1015291482

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078