23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian Group leverer fiber til tre landdistrikt skoler i New Zealand

Som del af Te Urewera Fiber Installation Project

Te Urewera Fiber Installation Project er en del af New Zealands statslige RBI-program (Rural Broadband Initiative), som Prysmian Group støtter med levering af fiber til tre landdistrikt skoler og flere lokalsamfund i Te Urewera-området, som udgør en af landets 14 national parker.

Navnet Te Urewera er en Maori sætning, der betyder "Brændt penis", fra fortællingen om en Maori høvding, der døde efter at have rullet over i sin søvn, mens han lå for tæt på et bål.

Til projektet har Prysmian New Zealand hentet produkter og løsninger via deres interne netværk, for at overvinde en lang række infrastruktur- og installations udfordringer til modernisering af kommunikations systemer i den nordøstlige del af landet. Det blev besluttet at en antenneinstallation ville være bedst egnet til miljøet, og at den eneste praktiske måde at installere kablerne var med helikopter.

Infrastruktur udfordringer der skulle overvindes, omfattede:

  • Te Urewera består af et stejlt og ujævnt bush terræn, der er svært tilgængeligt for køretøjer.
  • Elmasterne er langt fra hinanden, op til et spand på 1.100 m i forhold til standard 40 m i byer.
  • Anvendelse af specialiserede kabeltyper er nødvendigt.

Installations udfordringer der skulle overvinde, omfattede:

  • Eksisterende elmaster på højderyggene var vanskeligt tilgængeligt på grund af tilgroede veje.
  • Helikopter installation medførte en række interessante parametre.


Prysmian New Zealand udnyttede koncernens styrke som global leverandør til at source højtydende Chorus(R) ADDS (Long Span All Dielectric Self-Supporting) kabler fra dets spanske fabrik, som gjorde det muligt at lave installationer med et spand på over 1.000 meter. Teamet tilbød også on-site rådgivning i forbindelse med uventede problemer under installation.

Det mest afsides samfund der får glæde af den nye fiberforbindelse, er Ruatahuna hvor Ngai Tuhoe stammen lever. Tidligere havde området kun et forældet multi-access radiosystem, der regelmæssigt var off-line i overskyet vejr om vinteren.

Samarbejdet mellem alle involverede parter har sikret flere lokalsamfund i Te Urewera-området adgang til bredbånd og illustrerer Prysmian Gruppens engagement i at forbinde samfund gennem benebrydende teknologier og global rækkevidde.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.062