23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Præfabrikerede badekabiner i Svanemærket byggeri

Kan det lade sig gøre, at udnytte fordelene ved præfabrikerede badekabiner, når man gerne vil bygge Svanemærket eller bæredygtigheds-certificeret (DGNB)?

Ja, det kan det. Faktisk er der allerede flere Svanemærkede byggerier, hvor præfabrikerede badekabiner fra Badelement er en del af løsningen – f.eks. de svanemærkede projekter The Hill og Vibekevej i Hillerød, Strandtorvet på Amager og i Irmabyen.

Serieproduceret håndværk
Præfabrikerede badekabiner udvikles efter på forhånd aftalte specifikationer og produceres som serieproduceret håndværk på fabrik. De færdige badekabiner leveres på byggepladsen til aftalt tid, hvor de løftes på plads i bygningen – direkte fra lastbilen. Det minimerer spild og tidsforbrug ved produktionen, og samtidig er det muligt hele tiden at optimere med de nyeste innovationer på markedet.

One stop shopping af badeværelser
Når et byggeris badeværelser bliver præfabrikeret som samlede badekabiner, er de ét overskueligt element, når det handler om at leve op til forskellige parametre for ressourceforbrug og energi. Det gør det lettere at overskue, hvis byggeriet skal være miljø- eller bæredygtighedscertificeret. Såvel i produktionen som i funktion. Det er one stop shopping: én leverandør, der styrer og kontrollerer med ansvar for armaturer, sanitet, el, flisearbejde m.m. er parametrene lettere at kontrollere.

Optimeret økonomi
Præfabrikerede badekabiner sikrer også en høj standard til en billigere pris, hvilket er optimalt for at tilfredsstille de økonomiske og sociale (komfortmæssige) kvaliteter, som også indgår i det danske bæredygtighedsbegreb DGNB. Serieproduktion er bare billigere, fordi processen er optimeret. Tilmed efterlades der ikke forskellige produktemballager og lignende på byggepladsen.

Bæredygtighed og miljøhensyn handler i høj grad om hele byggeriets levetid. Fra projektering og opførelse til funktion og energiforbrug til nedrivning og genanvendelse. Derfor er det også vigtigt at bæredygtighed og miljøparametre er tænkt ind fra projektets start.

Byg bæredygtigt med omtanke 2017
Du kan få mere at vide om Badelements præfabrikerede badekabiner - også til Svanemærket og DGNB-certificeret byggeri på badelement.dk eller hos Henning Jørgensen på tlf. 20 16 54 74.

Eller kom til en eftermiddag om Bæredygtigt byggeri med omtanke den 9. maj 2017 kl. 15-19 på Sluseholmen, København SV, hvor Badelement og GROHE viser eksempler på bæredygtige løsninger, og hvor du også kan bese en monteringsklar badekabine til Svanemærket byggeri. Her kan du også høre et oplæg om DGNB-certificering v. Mette Qvist, direktør for Green Building Council Denmark.

Klik her og læs mere om arrangementet

Badelement A/S
Levysgade 14, st.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31752469

Kontaktperson

HJ
Henning Jørgensen
Direktør
+45 20165474 hj@badelement.dk

Send til en kollega

0.109