23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ringe Station beskyttet mod graffiti

All Remove har beskyttet ny passagertunnel imod graffiti. Tunnelen overvåges regelmæssigt og graffiti kan fjernes hurtigt og effektivt.

Jernbanesporet ved Ringe Station har i mange år været farligt at krydse. Faaborg-Midtfyn Kommune besluttede derfor at fjerne den gamle perronovergang og etablere en tunnel for at skabe mere sikkerhed.

I sommeren 2016 tog entreprenøren det første spadestik, og allerede den 3. marts 2017 kunne byens borgmester indvi det nye trafikknudepunkt, der består af tunnel, stationsområde og busterminal.

Rustfarvet stål sætter rammerne
Det er byens gamle jernstøberi, der har inspireret arkitekten bag det nye anlæg. Tunnelen er bygget op omkring rustfarvet stål, der også indhegner masser af grønt. Tunnelen forgrener sig ud i fem gangstier, der binder byen sammen og fører hen til de mange åbne pladser.

I selve tunnelen skabes der tryghed med hvidt, blidt lys. Det er indbygget i lofterne bag et mat, transparent materiale og skaber en oplyst gang og tryg passage under skinnerne. Der er også LED-lys i alle håndlister.

Nul graffiti i tunellen
Kommunen har indgået aftale med All Remove om at beskytte tunnelen mod graffiti, tusch-streger, tags, klistermærker og andet lignende hærværk.

I alt er der blevet anti-graffiti beskyttet mere end 500 m2, og fordi All Removes personale overvåger tunnelen regelmæssigt, kan nyopstået hærværk nu fjernes meget hurtigt.

Dermed vil det nye trafikknudepunkt fortsat fremstå pænt og rent, og for byens gæster og borgere vil den være tryg at færdes i.

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078