23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg Laufen på VVS'17 i Odense 26-28 april

På messen lancerer vi Laufen RIVA på det danske marked

Laufen deltager igen på Danmarks største VVS-messe i Odense. Der blev slået besøgsrekord i 2015, så der er høje forventninger til dette års messe. Der er på nuværende tidspunkt forhåndsregistreret 3.500 besøgende. Det tegner derfor lovende. 

Igen i år lancerer Laufen en masse spændende produktnyheder. Udover RIVA dusch toilettet bliver den populære VAL serie udvidet med nye håndvaske og et væghængt rimless toilet. Det væghængte toilet er i et helt nyt design, som ikke minder om nogle af de andre flotte væghængte toiletter vi har i sortimentet. 

Til sidst men ikke mindst, så præsenterer vi det ikoniske toilet ILBAGNO ALESSI BY LAUFEN i rimless version. Rimless toiletter (uden skyllekant) har været meget efterspurgte de seneste år. Det skyldes de mange fordele ved rimless, som fx. hygiejne og den nemme rengøring.   

Kom forbi vores stand og få en snak, om hvilke produkter du bruger i din hverdag. Laufen har et stort sortiment, som spænder lige de gænse standardprodukter til de mere eksklusive løsninger.   

Vi ser frem til at præsentere alle vores spændende produduktnyheder under VVS'17.

Vel mødt den. 26-28 april.

 

 

 

 

LAUFEN Bathrooms
Tømrervej 2
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31585716
P nummer: 1014547475

Kontaktperson

NM

Send til en kollega

0.156