23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geberit og Ifö samles for første gang på VVS’ 17

VVS-leverandøren Geberit overtog salget af Ifö i Danmark i januar 2016. På VVS’ 2017 samles Geberit og Ifö for første gang nogensinde på én stand.

Messedeltagerne kan se hele det samlede sortiment i otte inspirerende badeværelsesmiljøer. Der vil være gamle kendinge fra Ifös badeværelsesmøbler, klassiske toiletter, AquaClean douchetoiletter samt Geberit rør og fittings. Derudover vil der også blive lanceret flere produktnyheder som for eksempel det nye AquaClean Tuma, der fuldender AquaClean-sortimentet.

Nyt på begge sider af væggen

På standen vil Geberit også introducere det nye lyddæmpede afløbssystem, Silent Pro, som kommer på markedet i juli 2017. Afløbssystemet reducerer uønsket støj fra naboens badeværelse i eksempelvis etagebyggerier.

Også Ifös produkter vil få god plads på Geberits stand. Det gælder blandt andet det nye Ifö Spira toilet fra Spira-serien, som består af toiletter, vask og møbler designet af den danske arkitekt, Knud Holscher. Derudover vil alle otte Geberit-miljøer være indrettet med Ifö-møbler som for eksempel Ifö Sense og Ifö Silva, der alle er karakteriseret ved nordisk enkelthed og eksklusive detaljer.

 ”Med de mange nye Ifö-produkter har vi virkelig fokuseret på at forene forbrugernes favoritter med branchens ønsker til nem installation. Det kommer både til udtryk i vores møbelserier og i vores nye brusedørsserie, Ifö Space,” fortæller Per Holleufer, produkt manager i Geberit Danmark.

I en toiletvogn uden for messen er der også mulighed for at prøve et AquaClean douchetoilet. 

Læs mere om det nye AquaClean Tuma her

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.062