23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CG Jensen facaderenoverer som aldrig før

CG Jensens division Betonrenovering vinder flere og flere opgaver inden for facaderenovering. Betonrenoveringsfolkene renoverer alt fra boligkarreer til hospitaler, og det har været et vigtigt marked at få hul på.

CG Jensens division Betonrenovering har gennem de seneste år drevet en god forretning på brorenoveringer, men indtjeningen ser fremover ud til at blive mindre, da én af divisionens faste samarbejdspartnere, Vejdirektoratet, nu skruer ned for renoveringerne i de kommende år.

”På den baggrund er markedet for facaderenovering blevet ekstra interessant for os, og vi er fuldt ud tilfredse med, at vi nu opnår en større del af markedet. Og det endda, selvom vi ikke nødvendigvis er de billigste. Vi bliver valgt på baggrund af vores erfaring og arbejdsmetode”, siger divisionschef for Betonrenovering, Ole Jan Kristiansen.

Valgt foran lokale entreprenører

Ét af de aktuelle projekter lyder på en gennemgribende renovering af et henholdsvis otte- og ti-etagers hus for ejerforeningen EF Næstved Parken, hvilket blandt andet omfatter udskiftning af eksisterende betonbrystninger, etablering af en højere sternbjælke samt forstærkninger af gavle.

”Vi har valgt en fleksibel, men sikker løsning for beboerne, hvor vi har prioriteret mobile platforme i gavlene og et total facadestillads på have- og indgangsfacader”, forklarer divisionschef for Betonrenovering, Ole Jan Kristiansen.

Ejerforeningen EF Næstved Parken har valgt CG Jensen foran lokale entreprenører. Til en samlet opgaveløsning på i alt 15.3 millioner kroner.

CG Jensens Betonrenovering renoverede sidste år Rigshospitalets markante 16-etagers bygning, Centralkomplekset. En opgave, der efterfølgende har affødt flere tillægsopgaver.

 

 

CG Jensen A/S
Fabriksparken 37
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30517628
P nummer: 1013891555

Kontaktperson

SMK
Stine Monrad Kollerup
Journalist
+45 27909798 smk@cgjensen.dk

Send til en kollega

0.062