Skybrudssikring af bygninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ejendomsmessen 2017

Klimaændringer har siden 2007 ført til intense regnhændelser i sommermånederne, der skaber store oversvømmelser i byområder. Hvad er bygningsejers ansvar og hvad skal bygningsejer gøre.

Forsyningerne står med en enorm udfordring med at øge afløbssystemets kapacitet og kommunerne har netop udarbejdet klimatilpasningsplaner. Men tidshorisonten for gennemførelse af planerne er lang. Det varer måske 10-20 år, før klimatilpasningsplanerne er implementeret.

En stor del af de seneste års mange hus- og kælderoversvømmelser kunne være undgået ved simple og billige tiltag. Bygningsejere har dog ikke kendskab til, hvad de skal gøre og ved ikke, at det er deres eget ansvar, at beskytte sig mod klimaændringerne.

Teknologisk Institut har derfor udviklet en ny hjemmeside om skybrudssikring af bygninger www.skybrudssikringafbygninger.dk.

Her kan borgere søge inspiration til, hvordan de kan sikre deres ejendom mod oversvømmelser fra terræn og opstigende kloakvand fra kloaksystemerne.

Deltag i Inge Faldager Seniorprojektle Energi og Klima, Teknologisk Institut  sørgeligt relevante seminar om de udfordringer  klimaforandringer giver bygningsejere på Ejendomsmessen 29-30 marts i Bellacenter.

Begsøgere registrerer sig  gratis på www.easyfairs.com/ejendomsmessen.

Stort seminarieprogram og mere end 100 udstillere viser løsninger fra kælder til kvist til fast ejendom. Brancheorganisationer og Fonde samt Københavns Kommune med Byens udvikling og Energispring. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ejendomsmessen 2017

F O Petersons gata 26
421 31 Västra Frölunda
Sverige
Ejendomsmessen 2017

Send til en kollega

0.092