23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EX håndpumpe, elektriske pumper, trykluftpumper

DENIOS har altid den rigtige pumpe til dig, om det gælder Elektriske pumper, eller Trykluftspumper, vi leverer den løsning du har brug for.

Hos DENIOS finder du altid den rigtige pumpe til ethvert formål. Pumper til tromler eller containere, elektriske pumper eller trykluftpumper, som standard eller ex-beskyttet. Og altid i den passende udførelse med hensyn til viskositeten af medierne. Med de rigtige pumper kan der også forarbejdes aggressive medier.

Laboratoriepumper
Forskellige opgaver i laboratorier kræver forskellige pumper. Tromlepumper af polypropylen er velegnede til laboratorier, specielt til håndtering af syrer og baser. Tromlepumperne kan ved hjælp af forskellige dykkedybder bruges til forskellige dunkstørrelser. Tromlepumperne leveres som brugsklare sæt, så du kan starte med det samme.

Elektriske tromlepumper af Niro er velegnede til smøremidler, især til oliebaserede smøremidler, rengøringsmidler og blødgøringsmiddel. Der kan vælges mellem to dykkedybder. Disse tromlepumper leveres også som brugtklare sæt.

Læs også: Nødbrusere fra DENIOS

Pumper til Syrer, Baser og Kemikalier
Elektriske pumper og trykluftpumper til syrer, baser og kemikalier sørger for sikker påfyldning i f. eks. laboratorier. Så er sikker omfyldning af tyndflydende syrer og lud i mindre beholdere et sikkert forhavende. Dykkedybden på tromlepumper på 1200 mm muliggør en perfekt påfyldning- og omfyldningsproces fra tromler og containere. Den høje pumpeeffekt sørger for effektiv pumpning.

Trykluftmembranpumperer velegnede til syrer og baser. Selv en sikker og pålidelig pumpning af abrasive medier, høj viskose medier med faste partikler, følsomme og faststofholdige medier, er muligt med membranpumper. Trykluftmembranpumper udmærker sig ved nem håndtering og lav vægt og er vedligeholdelsesfrie.

Pumper til Antændelige medier og ATEX
Til om- og påfyldning af opløsningsmidler, benzin, alkohol etc. har DENIOS et stort udvalg af eksplosionsbeskyttede elektriske tromlepumper.

Pumperne leveres som brugsklare sæt inkl. tappepistol, mediebestandig slange, potentialudligning og tromleadapter. Trykluftmembranpumper af NIRO/PTFE er også egnede til ex-områder.

Denne membranpumpe er egnet til sikker og pålidelig pumpning af følsomme, faststofholdige, høj viskose medier med faste partikler og abrasive medier.

DENIOS har altid den rigtige pumpe til dig, om det gælder Elektriske pumper, eller Trykluftspumper, vi leverer den løsning du har brugfor.

Mineraloliepumper
Hos DENIOS finder du altid den rigtige mineraloliepumpe til ethvert formål. Pumper til tromler eller containere, elektriske pumper eller trykluftpumper, som standard eller ex-beskyttet. Og altid i den passende udførelse med hensyn til viskositeten af medierne. Med de rigtige pumper kan der også forarbejdes aggressive medier.

DENIOS har mange elektriske pumper til olie og diesel, mineralolie, motor- og gearolie som er egnede til aftapning og påfyldning af letviskose mineralolieprodukter. Tromlepumper med en dykkedybde på 1000 mm eller mobile oliepumper - DENIOS har altid den rigtige pumpe til ethvert formål.

Gennemløbstællere
Hvad enten det er til laboratorier eller industri, tromler eller containere: DENIOS har et sort udvalg af gennemløbstællere. Vælg mellem gennemløbstællere til måling af tyndflydende til mellemviskose medier eller til måling af tyndflydende medier efter turbinehjulprincippet.

Til sterile anvendelser findes der en gennemløbstæller af rustfrit stål. Der findes også en udførelse til ex-områder. Til nem anvendelse og til måling af væskevolumen hvor behovet er ukendt, findes en tromlepumpe der måler strømningsmekanisk ved hjælp af et turbinehjul.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af pumper og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.063