23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plast erstatter rustfrit stål

Plastproducenten Dan hill plast A/S (DHP) har gennem de sidste par år oplevet, at størstedelen af henvendelser om nye plastemner kommer fra metal og maskinindustrien.

De fleste henvendelser drejer sig om kreeringen af emner såsom tanke, afskærmninger, spande og beholdere, som oprindeligt har været lavet i rustfrit stål.

Rotationsstøbt plast, som DHP er specialiseret i, egner sig ofte virkelig godt til industrien, da det er enormt holdbart, bliver sjældent ridset, har lave produktionsomkostninger og holder sig pænt i meget lang tid. Denne form for plast udmærker sig specielt til maskiner, som bruges udendørs, da plasten er modstandsdygtig overfor vind og vejr. Derudover er produkterne gennemfarvet, så emnet forbliver pænt i mange år.

– Rotationsstøbning anvendes til hule emner af næsten alle tænkelige størrelser og faconer. Den tekniske udvikling har gjort, at man kan overfladebehandle, så plastemnerne både får en praktisk virkning men også et æstetisk flot look. Fordelene ved rotationsstøbning er især, at man kan konstruere produktet med indstøbte elementer, og at der er lave formomkostninger, hvilket gør processen velegnet til serier fra 200 til 3000 stk. om året, fortæller administrerende direktør Peder Madsen.

dan hill plast A/S
Hornsyld Industrivej 37
8783 Hornsyld
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19844692
P nummer: 1002816082

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064