23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lederuddannelse: Bliv en endnu bedre leder med de rigtige værktøjer

Nohrcon tilbyder en spændende lederuddannelse i samarbejde med Uption, hvor du får konkrete værktøjer, der styrker dit lederskab, så du bedre kan prioritere og håndtere de mange udfordringer, du møder til daglig.

Ledelse kan læres. Ledelse er et fag med konkrete metoder, der virker. Ledelse er også en personlig rejse med mulighed for stor personlig indsigt.

"UPTION Leadership tools" er en teoretisk velfunderet, praksisnær og anvendelsesorienteret lederuddannelse, der kombinerer de mange ledelsesopgaver med benhård resultatskabelse.

Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag med de udfordringer og dilemmaer, der måtte være. Der fokuseres på at give den enkelte leder selvindsigt samt en række praktiske ledelsesredskaber, metoder og skabeloner, der kan bruges direkte i en travl hverdag.

Lederuddannelsen strækker sig over 7 dage, hvor der er tid til refleksion og til at afprøve de nye lederredskaber hjemme i organisationen. Hver dag byder på teori, øvelser, walk-and-talk, video og intensiv dialog.

Udbyttet er en bedre og mere effektiv leder, der når de fastlagte mål og måske mere til!

Læs mere om uddannelsen på Nohrcons hjemmeside her:

UPTION Leadership tools

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Offentligt indkøb, Økonomi, og Personlig udvikling:

www.nohr-con.com

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.094