23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste udkald: 'Vådrum' - Kursus på baggrund af SBi-anvisning 252

Få den nyeste viden om, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så kravene i BR15 er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt. Kurset afholdes nu på tirsdag den 1. november 2016.

Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader.

Af samme grund har SBi’s anvisninger om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser.

Dette kursus tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252, som beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så Bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

På kurset bliver du undervist af selve forfatterne til SBi-anvisning 252, der lærer dig alt om vådrum, fra vådrumszoner og belastningsklasser, over valg af materialer, til opbygning af gulv- og vægkonstruktioner, renovering af badeværelser, sikring af vandtætte overflader og fuger, samt udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer.

Du skal med andre ord være forberedt på et tæt pakket program.

Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på områ- det, samt forsker Martin Morelli, som er en af SBi’s yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

Kurset henvender sig både til projekterende, udførende, materialeleverandører og kommunale byggesagsbehandlere. 

Pris: 4.300 kr. ekskl. moms. SBi-anvisning 252, ’Vådrum’ er med i prisen.

Kurset afholdes tirsdag den 1. november 2016 kl. 9.00-16.00 hos SBi, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV. Der er få pladser tilbage, og den ene kan blive din lige her. 

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384
P nummer: 1017491810

Send til en kollega

0.093