23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De almene boliger, energisystemet og bæredygtighed i praksis

De almene boliger spiller en vigtig rolle i den bæredygtige omstilling af det byggede miljø. På konferencen fortæller vi om resultaterne af et videnspartnerskab mellem Himmerland Boligforening og SBi.

Vi har undersøgt hvordan den aktuelle renovering af Kildeparken hænger bedre sammen med udviklingen af det lokale energisystem, og hvordan renoveringen kan bidrage aktivt til den bæredygtige byudvikling i Aalborg Øst.

Sammen med eksperter inden for forskning, boligforvaltning, kommunal planlægning og energiforsyningen har vi undersøgt følgende:

  • Hvordan tænker vi synergi mellem energioptimering på bygningsniveau og på energisystemniveau?
  • Hvilken rolle kan og skal de almene boliger spille i energisystemets udvikling?
  • Hvordan tænker vi renoveringen ud over den almene matrikel sådan at den understøtter den bæredygtige byudvikling i Aalborg Øst?
  • Hvordan er temaer som ”Smart Grid” og ”Smart City” relevante i Kildeparken?


Om formiddagen ser vi på koblingen mellem renovering på den almene matrikel og tiltag til bæredygtig udvikling af lokalområdet. Om eftermiddagen har vi fokus på koblingen mellem bolig og energisystem i et brugerperspektiv.

Konferencen henvender sig til praktikere, beslutningstagere og forskere der arbejder med integrerede løsninger og den bæredygtige omstilling af det byggede miljø. 

Konferencen afholdes onsdag den 30. november 2016 kl. 10.00-15.00 - se programmet for konferencen og tilmeld dig her

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384
P nummer: 1017491810

Send til en kollega

0.063