23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Grønt tag er let og effektivt at arbejde med

Tagdækkere kan hurtigt lægge et grønt tag fra Nature Impact – og interessen for de miljøvenlige tage er stigende.

Et grønt tag kan ved første øjekast virke besværligt at arbejde med. Det fremstår så anderledes, at mange helt automatisk viger tilbage fra muligheden – for når noget er anderledes, er det sikkert også både besværligt og dyrt, lyder argumentet.

Den holder bare ikke i virkeligheden.

-At lægge et grønt tag er lige så let og hurtigt som at lægge almindelig tagpap på, understreger Søren Storm, der er produktchef hos Nature Impact, der leverer grønne tage til Phønix Tag Materialer.

-Nogle bygherrer og rådgivere er betænkelige, fordi de har den opfattelse, at der skal bruges anlægsgartnere til at lægge taget – og som bygherre vil du helst begrænse antallet af forskellige håndværkere på dit byggeprojekt. Men vores grønne tage kræver bare en dygtig tagdækker, så man skal ikke lave aftaler med flere håndværkere, end man alligevel skulle. Der er kun én, der har ansvaret for hele tagdækningen, og han får taget leveret fikst og færdigt, så det er let at lægge på, påpeger Søren Storm.

Tidsmæssigt er det grønne tag nemt at arbejde med, når tagpappen er lagt ud. Det siger entrepriseleder hos Nordisk Tagdækning Steen Christiansen, som har arbejdet med Nature Impact Roof fra Phønix Tag Materialer ved flere lejligheder.

-For os som tagdækkere er det vigtigt, at den grønne løsning er meget nem at håndtere. Det bliver leveret helt klar til at lægge på, planterne er allerede i gang med at gro og det kræver ikke grønne fingre at få et grønt tag til at fremstå smukt, siger han.

Entrepriselederen forudser også, at interessen for grønne tage vil være stigende de kommende år.

-For det første hjælper det til at opsamle regnvand, hvilket bliver nødvendigt på grund af flere skybrud, og for det andet gør det taget kønnere at se på. Især fordi planterne skifter farve med årstiderne, siger Steen Christiansen.

Et af de steder, Nordisk Tagdækning har lagt grønne tage fra Phønix Tag Materialer, er på en række boligblokke på Carl Jacobsens Vej i Valby. Herfra lyder meldingen, at tagene ikke bare er smukke, men også lette at vedligeholde, og det er netop en væsentlig pointe for Søren Storm fra Nature Impact.

-Taget passer stort set sig selv. Vandingen kommer af sig selv ovenfra, og planterne er robuste og skal nok overleve, selv med en længere tør og varm periode. Taget skal blot gødes én gang om året for at holde sig smukt i mange år, siger produktchefen.

Nature Impact Roof sælges via Phønix Tag Materialer A/S. Yderligere oplysninger hos teknisk salgssupport for grønne tage, Kim Kristensen, på tlf. 79 96 21 00.

Phønix Tag Materialer A/S
Vester Allé 1
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711785
P nummer: 1008017065

Kontaktperson

SSP
Sarah Søgaard Poulsen
Marketingassistent
+45 24841375 tsh@phonixtagmaterialer.dk

Send til en kollega

0.078