23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for at blive IKT-leder i 2016!

IKT-leder uddannelsen er blevet opdateret med det nyeste IKT-aftaleparadigme A102 fra bips og de nyeste ydelsesbeskrivelser fra FRI og DANSKE ARK. Uddannelsen kører i København og Aarhus i november - sidste chance i år!

Den anerkendte IKT-leder uddannelse er blevet opdateret med det nyeste IKT-aftaleparadigme A102 fra bips og de nyeste ydelsesbeskrivelser fra FRI og DANSKE ARK.

Det er ved at være sidste chance for at komme med på de sidste hold i 2016, så skynd dig at melde dig til i dag!

Hvis du også er interesseret i at øge værdien af dit CV og styrke jeres byggeprojekters fremdrift gennem digital kommunikation fra idé til færdigt byggeri, så afholdes årets sidste IKT-leder uddannelser i København & Aarhus til november:

  • København: d. 7., 14. og 21. november
  • Aarhus: d. 8., 15. og 22. november

Læs mere og tilmeld dig her
 

IKT-leder uddannelsen giver et dybdegående kendskab til IKT-bekendtgørelsen, Facility Management, jura og digitalisering, implementering- og arbejdet med IKT-aftaler i praksis.

Undervisningsteamet består af 7 af branchens dygtigste indenfor deres felt, hvilket kursist og IKT-Koordinator Christel Sten Hansen fra Sloth Møller finder givende:

"Underviserne var fagligt meget velfunderede og havde god føling med hvem de underviste. Jeg følte et stort engagement fra hver især, om at vi skulle have en god uddannelse vi kunne bruge i vores virksomhed fra dag 1. "

 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.11