23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reduceret nedetid med de nye Hilti DSH 700-X og DSH 900-X benzinsave

Hilti har lanceret de nye DSH 700-X og DSH 900-X håndholdte benzinsave, specielt udviklede til at reducere nedetid og forbedre produktiviteten.

Begge værktøjer anvender innovativ Easy Start-teknologi, hvilket giver en meget enklere startproces og hyppigere start ved første tændingsforsøg.

Det innovative Hilti cyklon luftfiltreringssystem anvender centrifugalkraft til at suge ren luft ind i forbrændingskammeret og skubbe støv og smuds ud, hvilket giver en længere funktionstid og minimerer reparationer.

Begge save har enkelt-cylinder, luftkølede totaktsmotorer konstrueret til at skære igennem betonplader, kantsten, mursten, stål, asfalt, kloakrør og meget mere.

Den håndholdte DSH 700-X benzinsav er udrustet med en 68,7 cc motor, der producerer 3,5 kW effekt og kan monteres enten med 12” eller 14” skiver, mens DSH 900-X har en 87cc motor med en kapacitet på 4,3 kW, og anvendes med 14” eller 16” skiver.

Oscar Fredriks, Hilti produktansvarlig for diamantværktøj i Nordeuropa fortæller: "Begge produkter har et optimalt effekt/vægt-forhold for en hurtigere skærehastighed, og dertil kommer vores innovative Easy Start og cyklon luftfiltreringssystem, som er nøje udviklet til at give en drastisk forbedring af levetiden og den generelle ydelse.

”Brugerne kan også opnå op til 30% højere skærehastigheder ved at kombinere den nye DSH 700-X eller DSH 900-X med vores nye Hilti Equidist (EQD)-diamantskiver. Diamanterne af industrikvalitet er fremstillet ved hjælp af EQD-teknologi, præcist placerede i bølgeformede segmenter for at give endnu mere skærekraft.”

Hilti har gjort vedligeholdelsen af begge produkter så ukompliceret som muligt. Hver sav leveres med reserve luftfiltre, startsnore, et tændrør og brændstoffilter, der ganske enkelt udskiftes vha. det medfølgende multiværktøj.

Alle Hilti diamantsystemer kan erhverves gennem virksomhedens Fleet Management program med en fast månedlig ydelse, der dækker alle værktøjer, servicearbejder og reparationsomkostninger.

For yderligere information og video besøg Hilti's hjemmeside

Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40215417
P nummer: 1018766449

Send til en kollega

0.063