23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom hurtigere om hjørnerne – uanset vinkel

Nu er det muligt at få flotte hjørner på gipsvæggen uanset vinkel. AquaBead Flex PRO er den seneste generation af selvklæbende profiler til hjørner, afslutninger og kanter.

Få flotte udadgående og indadgående hjørner på gipsvæggen uanset vinkel med AquaBead Flex PRO - en fleksibel og stærk hjørnespartelprofil designet til indadgående og udadgående hjørner i ulige vinkler.

AquaBead Flex Pro har en vandaktiverende lim som skaber en exceptionel god vedhæftning på gipsvæggen. Og så er den meget let at håndtere og bearbejde. Montering af profilerne kræver hverken specialværktøj eller fastgørelsesmidler.

AquaBead Flex PRO er produceret af en stærk polymerkerne, som er belagt med papir på begge sider. Præcis som med de øvrige AquaBead produkter, så er det let at tilpasse Flex Pro til den ønskede længde med en grov saks.

Når det selvhæftende papir sprayes med vand aktiveres limen og profilen er klar til at blive sat på. Efter bare 30 minutter er profilen klar til at blive spartlet over. Profilens hulleperforering sikrer en optimal vedhæftning af spartelmassen.


Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1001610372

Kontaktperson

LK
Louise Knudsen
Marketing Communication Coordinator
+45 42127781 louise.knudsen@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.063