23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny forbedret cisterne halverer installationstiden

Cisternemodulet Monolith fra Geberit lanceres nu i en ny og mere installationsvenlig udgave.

Monolith-modulerne har længe været en velegnet løsning til både nybyg og renoveringer. Nu lanceres Monolith-cisternen i en ny og forbedret udgave, som kan halvere arbejdstiden for installatøren.

”Med de nyeste tilpasninger af Monolith-cisternen kan et toilet installeres på bare 1,5 time, forklarer Nils Overgård, produktchef hos Geberit.

Udefra set er den nye Monolith stort set identisk med den gamle. Men bag glasfronten gemmer sig et omarbejdet design, som er nemmere at arbejde med.

Nem værktøjsfri håndtering
Den værktøjsfri håndtering er opprioriteret, så det nu er muligt at justere stort set alt uden brug af værktøj. Der er blandt andet forberedt kanaler til fremføring af vandet i panserslangen samt fixering af stopventilen. Skyllerøret har fået en skydemuffe, så det er nemt at justere afstanden uden at skulle save røret til.

Støtterammen er stort set identisk med rammen på Duofix, og alle elementer er i princippet installeret på forhånd og forberedt til montage.

Modulerne kan i de fleste tilfælde anvendes med allerede eksisterende tilslutninger uden involvering af hverken murer eller tømrer til opgaven.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.063