23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virksomheder i hele landet skal have bedre adgang til den nyeste forskning

Når en virksomhed i Thy eller Maribo ønsker inspiration til at udvikle sig, bliver der nu kortere vej til hjælpen.

En ny strategi for erhvervsklynger og innovationsnetværk skal give virksomheder bedre adgang til de nyeste forskningsresultater og skabe større national og lokal vækst og udvikling.

GTS glæder sig over den samlede strategi

I de store universitetsbyer har virksomhederne gode muligheder for at få fat i den viden, der produceres på universiteterne. Den adgang er noget sværere uden for de store byer. Det skal der laves om på, for forskning bidrager til udvikling og vækst.

Derfor fremlægger Danmarks Klyngeforum, som består af seks ministerier sammen med de fem regioner, Danske Regioner og KL, nu en ny strategi for, hvordan danske virksomheder gennem erhvervsklynger og innovationsnetværk får bedre adgang til den nyeste forskning. Erhvervsklyngerne fungerer som faglige samlingspunkter for op mod 12.000 små og mellemstore virksomheder, hvor de kan sparre med danske videninstitutioner og med hinanden.

-GTS-institutterne deltager i en lang række klynger i hele landet og i alle de 22 innovationsnetværk. Derfor glæder vi os over en samlet strategi, der kan give endnu mere effekt og øget deltagelse fra mange virksomheder landet rundt, siger Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.078