23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De sidste pladser på BIM Universe udbydes nu i København og Aarhus

BIM er i fokus i byggebranchen. Derfor sætter den førende leverandør af CAD-løsninger, NTI CADcenter, fokus på fire af de ting, du ikke skal misse på årets BIM Universe, som er ved at være fuldt booket. 10. maj i København og 11. maj i Aarhus.

Hurtigt Revit 2017, samt de nye udgaver fra Autodesk
Autodesk har netop frigivet de mange nye værktøjer til BIM. Kom og se og prøv den nye Revit, og hør hvordan du kan samarbejde med kollegaer og BIM partnere via A360 koncepterne.

Et super smart værktøj for samarbejde og udvekling af IFC og BCF filerne som understøtter IKT aftalerne samt ønskerne fra BuildingSMART
- NTI CADcenter har længe satset på løsninger til drift og aflevering i byggeriet, med MdocFM og Digital Aflevering. Med Bimsync styrkes disse løsninger endnu mere - med fokus på samarbejde omkring IFC formatet.

2D til 6D hvor du kan høre hvor langt MTH er nået i deres digitale satsning på BIM området
Med VDC gennemfører MTHøjgaard projekterne virtuelt, før vi bygger I virkeligheden. Men hvordan gøres det i praksis – og hvad kræver det, at integrere kompetencer, processer, teknologi og samarbejde i VDC-labbet, så der skabes produktivitetsforbedring. Niels W Falk, divisionsdirektør, MTH.

Ny samarbejdsplatform fra Autodesk når du bruger Revit med Collaboration for Revit
Nu kan du dele dine Revit-modeller mellem dine samarbejdspartnere i Autodesk´s nye Cloud løsning. Det kræver ingen IT-setup, og opsættes meget hurtigt til projektgruppen. Autodesk nye Revit Viewer er med løsningen, så du nemt kan navigere i modellerne. Alt kan ses fra enhver tablet eller telefon, så du hele tiden kan følge projektet og hvem der har gjort hvad i modellerne.

Tilmelding og flere oplysninger her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.063