23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en præfabrikeret tilbygning til Pilegårdsskolen

ABC Pavilloner har leveret to moduler til en ny tilbygning til Pilegårdsskolen i Kastrup. Modulerne er blevet kranet ind over en af skolens øvrige bygninger, og som nu står i atriumgården på Tårnby Kommunes største skole.

Pilegårdsskolen i Kastrup er Tårnby Kommunes største skole med hele 1.154 elever. Alene i år begyndte der 140 børn i de nye 0. klasser, og for at rumme de mange nye børn har skolen derfor haft behov for et ekstra klasselokale. 

Skolen er blevet udbygget ad flere omgange, senest i 2019, hvor ABC Pavilloner i en totalentreprise leverede en præfabrikeret tilbygning på i alt 180 kvadratmeter fordelt på fem moduler indrettet med to klasselokaler, toiletter og ekstra mødelokale. Og også denne gang er ABC Pavilloner altså blevet valgt som totalleverandør.

 - Vi er altid glade, når en kunde fra et tidligere projekt vender tilbage. Det er et kæmpe skulderklap. Og Pilegårdsskolen har været et ekstra spændende projekt, fordi vi udover at bygge selve tilbygningen også har haft en særlig opgave med at få modulerne på plads inde i en lukket atriumgård, siger Tobias Wilms, der er ingeniør og projektleder hos ABC Pavilloners sjællandske afdeling.

En 300 tons mobilkran fra SCT Transport har været i brug for at hejse de to moduler på hver 10 tons 45 meter hen over en af skolens øvrige bygninger. 

Den nye permanente tilbygning består af to moduler på 75 kvadratmeter, som tilsammen udgør ét stort klasselokale. Den præfabrikerede tilbygning er blevet bygget sammen med den eksisterende tilbygning fra 2019 ved at tage et vinduesparti ud og efterfølgende koble modulerne sammen.  På den måde matcher den nye tilbygning den oprindelige tilbygnings stil:

- Af hensyn til skolens æstetiske og funktionelle sammenhængskraft har vi haft stort fokus på at få tilbygningen fra 2019 til at spille optimalt sammen med den nye tilbygning. Vi har derfor forsøgt at give dem samme udtryk ved at bruge de samme materialer og skabe en facade, der er nøjagtig magen til den eksisterende, forklarer Tobias Wilms.

Den nye tilbygning på Pilegårdsskolen bliver efter planen klar til ibrugtagning i slutningen af 2022.

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Kontaktperson

Edel Friis
Marketing, Kommunikation & It
+45 73708380 ef@abcpavilloner.dk

Send til en kollega

0.078