23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor skal du vælge en varmepumpe til erhverv

Er din virksomhed også påvirket af de stigende energipriser? Så kan det være, at du skal vælge en luft til vand varmepumpe som din nye varmekilde.

Læs hele artiklen her: Dérfor skal du vælge en varmepumpe til erhverv

Fjernvarme eller luft til vand varmepumpe

I Horsens kommune lægges der energi i at understøtte den grønne omstilling, og dermed efterspørgslen på grønnere og billigere varmekilder end gas.

For nogle virksomheder betyder det en efterspørgsel på fjernvarme eller en luft til vand varmepumpe.  Begge muligheder er miljøvenlige varmekilder.

Den største forskel mellem de to muligheder er, at fjernvarme kræver tilslutning fra fjernenergi og dermed gravning på din grund.

Derimod kræver en luft til vand varmepumpe ingen sådan tilførsel. Ved valget af en luft til vand varmepumpe, ender du derimod med at have nærmest selvforsynende løsning bestående af en udedel, som optager energi fra luften og en indedel, som leverer varmt brugsvand.  

Du kan læse mere om forskellen mellem varmepumper og fjernvarme her: Hvorfor du skal vælge varmepumpe vs. fjernvarme

7 fordele ved en luft til vand varmepumpe

1️⃣ En varmepumpe en er mere miljøvenlig løsning, da denne ikke forbrænder fossile brændstoffer.

2️⃣ En varmepumpe forbruger færre kWh end den producerer, og er dermed energieffektiv.

3️⃣ Skifter du fra olie-, gas- eller træpillefyr kan du, ved at skifte til en luft til vand varmepumpe, opnå en strømbesparelse på op til 80%.

4️⃣ En varmepumpe har en lav fremløbstid og er dermed særlig godt egnet til vandbåren opvarmning vha. Radiatorer og gulvvarme.

Vil du have yderlige 4 fordele ved en luft til vand varmepumpe og viden om hvordan du kan få tilskud til varmepumpe til erhverv? –  Klik her og læs – Dérfor skal du vælge en varmepumpe til erhverv

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Send til en kollega

0.047