23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et grønt pust: hansgrohe Rebris i krom eller mat sort

Den nye armaturlinje hansgrohe Rebris har et særligt miljøvenligt fokus på vand- og energibesparende teknologier. Serien overbeviser samtidig med to designvarianter, trendbevidste overflader, høj kvalitet og enkel rengøring.

Nogle gange er det nok at ændre en lille ting for at opnå stor effekt. En lille detalje, der giver badeværelset nyt liv og et friskt look. Og denne lille forskel gør i virkeligheden en stor og bæredygtig forskel, fordi vand- og energiforbruget samtidig reduceres uden at gå på kompromis med komforten. Forskellen hedder hansgrohe Rebris. De nye vandhaner imponerer ikke blot med deres slanke design i to varianter – de sænker også vandforbruget til bare fem liter i minuttet takket være EcoSmart-teknologien. De mange CoolStart-varianter sparer samtidig automatisk energi ved, at der bruges mindre varmt vand. Rebris gør det således utroligt let at spare vand og energi til glæde for både miljøet og pengepungen.

hansgrohe Rebris armaturerne er drikkevandsgodkendte og klar til salg.

En (Eco)Smart del af hverdagen
Alle hansgrohe Rebris håndvaskarmaturer indeholder den innovative EcoSmart-teknologi, som sænker vandforbruget til kun fem liter i minuttet ved tre bars tryk, mens den enestående vandoplevelse bevares. På den måde kan man helt uden at tænke over det spare store mængder vand hver dag, måned og år. I en hverdag med generelt stigende priser er det en kærkommen besparelse for både husholdningsbudgettet og miljøet.

For endnu større bæredygtighed i hverdagen kan man vælge en variant med CoolStart-teknologi. Her kommer der kun koldt vand, når vandhanen åbnes med grebet i midterstilling, så der bruges ikke unødvendigt varmt vand til blot at skylle hænderne eller tandbørsten. Med CoolStart opvarmes vandet kun, når det virkelig er nødvendigt, og grebet drejes mod venstre, så her er der store besparelser at hente på energiregningen.

I hansgrohes vandspareberegner kan man hurtigt og enkelt beregne, hvor store besparelser der er at hente ved at skifte til et håndvaskarmatur med EcoSmart- og/eller CoolStart-teknologi. Prøv den på www.hansgrohe.dk/vandspareberegner.

Reduceret til det, der virkelig tæller
Rebris fra hansgrohe fokuserer på det vigtigste, når det gælder design, teknologi og funktion. Den nye armaturlinje står for tidløshed, kvalitet, vandbesparelse og smarte funktioner, der gør hverdagen lettere. Rebris findes i to designvarianter: Rebris S passer med sin bløde, runde silhuet harmonisk ind i forskellige badeværelsesstile, mens Rebris E er retlinjet og kantet. Begge varianter fås i forskellige, komfortable højder og i de trendbevidste overflader krom og matsort. På den måde kan de tilpasses den enkeltes behov og baddesign. Samtidig fortsættes designsproget i et bredt sortiment af indbygningsarmaturer til håndvasken, kartude og 1-grebs armaturer til bruseren. Yderligere hansgrohe-produkter passer harmonisk sammen med Rebris armaturerne, såsom AddStoris tilbehøret eller Vernis håndbruserne. Også smart: Armaturet har en såkaldt Coin Slot luftblander, som let tages af med en mønt, så den kan rengøres og afkalkes.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

MLK
Merete Lykke Karim
Kommunikations- og webkoordinator
merete.karim@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.062