23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alument leverer altanløsning til projekt i Holte

Alument leverer facadesystem med foldeglas i alt 48 altaninddækninger til bebyggelsen på Rudersdalsvej i Holte.

Alument, der er specialister i glasinddækninger til altaner, skal i samarbejde med KHS- Arkitekterne KHS Arkitekter A/S og Entreprenør Ole Jepsen A/S, renovere 48 lejligheder i et betonbyggeri fra 1970´erne i Holte.

Alument skal stå for inddækning af de 10 m2 store altaner, som både skal forskønne bygningens fremtoning og skabe ekstra funktionalitet til lejlighederne. Alument har udarbejdet en funktionel og arkitektonisk løsning, som består af en kombination af altanværn og integreret foldeglas med en mobil solafskærmning. Løsningen betyder, at beboerne ved hjælp af de fleksible skydedøre, kan benytte altanen til en vinterhave i årets kolde måneder.

“Vores fleksible og funktionelle løsning betyder, at altanerne kan fungerer som et ekstra rum til lejlighederne. Beboerne kan se frem til mere lys og en bedre udnyttelse af deres altan, som de kan bruge hele året” siger Lars Bomholt, der er salgschef på erhverv hos Alument.

Alument oplever stor interesse for deres fleksible altaninddækninger i forbindelse med renovation eller nybyg. Særligt i hovedstadsområdet og Nordsjælland mærker virksomheden en stor efterspørgsel, som allerede nu har flere projekter på bedding.

Projektet går i gang April 2016 og forventes færdig i Juli 2016.

Læs mere om sagen her: https://alumentdk.dk/altaninddaekninger-med-foldeglas/

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41423870

Kontaktperson

LB
Lars Bomholt
Salgschef
+45 60811601 lb@alumentdk.dk

Send til en kollega

0.078