23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plastmo Tagrender nu også med klik

Plastmo lancerer et nyt kliksystem til StålPlus og AluZink Tagrender i størrelse 11. Det sker på fagmessen Byggeri ’16 i Fredericia fra den 1. til 4. marts.

Med det nye kliksystem kan man nu frit vælge, om man vil lime eller klikke tagrender fra Plastmo sammen, når de skal monteres.

Montering med klik
Både samlestykker, tudstykker og geringer til StålPlus og AluZink Tagrender har indbygget gummipakninger, der sikrer en hurtig og tæt montering. Alle gummipakninger er belagt med silikone, så monteringen kan foregå gnidningsfrit. For at opnå en nem montering, anbefales det i øvrigt at pakningerne har stuetemperatur, når de monteres.

Vær obs på
Når det gælder samling af Plastmo AluZink og StålPlus Tagrender, kan man efter montering stadig skille delene ad og tage tagrenderne ned, hvis man f.eks. ønsker at male bagved dem.

Totalleverandør
Plastmo er totalleverandører inden for tagrender mht. materialer, dimensioner og samlemetoder. Derfor er det nu blevet muligt at vælge mellem klik eller lim ved samling.

Plastmo Tagrender
- Bedst til at håndtere regnvand
- 15 % større vandkapacitet
- Danmarks største udvalg
- Standard eller skræddersyede løsninger
- Flere samlemuligheder – lim eller gummi
- Nemmere udskiftning af gamle tagrender
- Skjul gamle rendejern med flotte kapsler
- Samling med klik eller lim

Plastmo A/S er markedsleder i Danmark inden for løsninger til håndtering af regnvand i form af tagrender, dræn, faskiner og lette tagløsninger. Selskabet er en del af Plastmo Nordic divisionen, der opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har en omsætning på 250 mio. kr. om året og 85 medarbejdere. Plastmo A/S blev stiftet i 1958. Virksomheden har hovedkontor og produktion i Ringsted og ejes af den internationale koncern ACO, som omsætter for 4,5 mia. kr. om året og er verdensledende inden for linjeafvanding.

Plastmo A/S
Odinsvej 9-11
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33051662
P nummer: 1016155868

Kontaktperson

MK

Send til en kollega

0.063