23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øens VVS Teknik energirenoverer for boligforeningen SAB

Øens VVS Teknik udfører energirenovering i 132 lejemål, som giver boligforeningen en bedre driftsøkonomi.

I boligforeningen SAB’s boligkompleks i Vanløse, Rebildhuse, er Øens VVS Teknik A/S ved at installere nye varmeanlæg i alle 132 lejemål. Det ender med at give boligforeningen en langt bedre driftsøkonomi.

De 132 lejemål er fordelt i fire blokke, hvor Øens VVS Teknik udskifter alle varmerør og etablere nye radiatorer i alle lejligheder. Varmeanlægget konverteres fra et et-strenget anlæg til et to-strenget anlæg, som har mange fordele. Det to-strengede varmeanlæg betyder, at boligforeningen fremover vil undgå strafafgifter fra fjernvarmeanlægget. Det nye to-strengede varmeanlæg indreguleres til fuldstændig balance, så en optimal afkøling af vandet opnås, inden det sendes retur til fjernvarmeværket, hvilket det gamle et-strengede varmanlæg ikke kunne. Det betød, at boligforeningens driftsøkonomi blev belastet med strafafgifter.

Når Øens VVS Teknik er færdige med installationerne til juni 2016, får boligforeningen dermed både en bedre driftsøkonomi og driftssikkerhed.

Øens VVS Teknik varetager desuden demontering og bortskaffelse af de gamle varmeinstallationer, og udbedrer hullerne i gulve, vægge og lofter, når arbejdet i de enkelte lejligheder er færdigt.

Energirenoveringen udføres som hovedentreprenør for Danakon A/S- Rådgivende Ingeniører til en entreprisesum på 4,1 mio. kr.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Send til en kollega

0.063