23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny video af Årets skolebyggeri 2015: Skolen i Sydhavnen

På Nohr-Con’s ”Konference om byggeri af fremtidens skole 2015” blev Skolen i Sydhavnen i København kåret til Årets skolebyggeri 2015. Nu kan du se en spændende video med Lars Birn Lindeberg fra JJW Arkitekter, der fortæller om byggeriet.

Nohr-Con har igen været ude at filme et spændende byggeri - denne gang i København, hvor Skolen i Sydhavnen nu er blevet taget i brug af lærere og elever.

I videoen kan man høre Indehaver og Arkitekt Lars Birn Lindeberg fra JJW Arkitekter fortælle om byggeriet, der for nylig blev kåret til Årets skolebyggeri 2015 på Nohr-Con's Konference om byggeri af fremtidens skole.

Den nye københavnske skole er Sydhavnens nye skib. Et skib, hvor eleverne går ombord for at begynde deres dannelsesrejse. Indvendigt opleves skibet som en varieret by, hvor de forskellige rum optræder som byens sædvanlige miks af huse, værksteder, butikker, gader og pladser.

Disse mange forskellige rum giver stor fleksibilitet og skal inspirere til en mangfoldig anvendelse. Og samtidig er skolen udformet, så den understøtter dens naturlige rolle som bydelens nye centrum. Et element der var centralt, da JJW Arkitekter vandt den internationale arkitektkonkurrence.

Se videoen her og se alle Nohr-Cons kommende arrangementer om byggeri og offentligt indkøb på hjemmesiden her:

Arrangementer om byggeri og entrepriseret

Arrangementer om Offentligt indkøb og udbudsret

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.079