23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra lærlinge til fastansatte hos Skou Gruppen

Skou Gruppen har netop fastansat to nyuddannede tømrersvende, som også har haft læreplads hos virksomheden. Til svendeprøven blev den ene belønnet med bronzemedalje.

Den 25. september blev to af Skou Gruppens tømrerlærlinge, Mads Bøgh og Frederik Presfeldt, udlært som tømrere. De har begge gået på Erhvervsskolen Nordsjælland i Hillerød samtidig med deres læreplads hos Skou Gruppen, hvor de nu også er blevet fastansat som tømrersvende.

”Som lærling hos Skou Gruppen har jeg fået lov til at prøve mange forskellige ting, fordi jeg har været med på vidt forskellige projekter, og det har været rigtig spændende,” siger Mads, der i øjeblikket arbejder på en ombygning af kontorlokaler til lejligheder, som Skou Gruppen udfører for Folketinget.

Både Mads og Frederik klarede sig rigtig godt til svendeprøven, hvor de skulle bygge et hjørne af et hus. Som en ud af få tømrerlærlinge i Danmark fik Frederik en bronzemedalje til sin svendeprøve, som er det næstbedste, man kan opnå til svendeprøven. Derfor kan han nu se frem til at hilse på Dronning Margrethe til Medaljefest på Københavns Rådhus.

”At være tømrer er et meget aktivt job, og jeg kan ikke sidde stille, så derfor er det perfekt for mig,” siger Frederik.

Mads og Frederik blev fejret på dagen, og allerede få dage efter havde de første arbejdsdag som tømrersvende hos Skou Gruppen.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Send til en kollega

0.064