23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generationsskifte hos Anton Knudsen Egtved A/S

Anton Knudsen har rundet de 65 år, og har valgt at sende stafetten videre til sin søn Karsten Knudsen, som sammen med Daniel Faurholt glæder sig til fremover at lede virksomheden. Anton Knudsen fortsætter som byggeleder på mindre projekter.

EGTVED - Det er nu mere end 40 år siden, Anton Knudsen købte sin første rendegraver og startede Egtved Entreprenørforretning.

Siden er virksomheden vokset markant og beskæftiger i dag cirka 40 medarbejdere, og råder over eget værksted, stor maskinpark og egen vognmand.

Nu er Anton Knudsen fyldt 65 år og er klar til at overlade tøjlerne til næste generation; Karsten Knudsen og Daniel Faurholt.

- Det er et skifte, vi har arbejdet frem imod længe, men nu var tiden inde til, at de skal overtage ansvaret for virksomheden, fortæller Anton Knudsen.

Helt tilbage træder han dog ikke. Han fortsætter i virksomheden som projektleder på mindre byggeopgaver på halv tid.

- Jeg skal jo holde øje med, at de gør det ordentligt, siger han med et stort grin.

Også i bestyrelsen bliver Anton Knudsen ved med at være aktiv.

Fortsætter i samme ånd
Fra 1. oktober bliver Karsten Knudsen, søn af Anton Knudsen, ny administrerende direktør i Anton Knudsen Egtved A/S, og Daniel Faurholt fortsætter som projektchef.

De to kender virksomheden særdeles godt, da de har været ansat i henholdsvis 15 og otte år, og er begge medejere.

- For vores samarbejdspartnere kommer skiftet ikke til at ændre noget. Det er den samme virksomhed med de samme folk som hidtil, fortæller Karsten Knudsen.

Daniel Faurholt nikker og supplerer:

- Det er vigtigt for os, at virksomheden fortsætter i den samme ånd og med de samme værdier, som Anton har bygget sin virksomhed på gennem 40 år.

De to pusler dog med forskellige nye tiltag, som løbende vil blive implementeret.

- Vi er yngre og har noget, vi skal vise. Anton har vist, hvad han kan. Nu er det vores tur, fortæller Karsten Knudsen.

Generationsskiftet og virksomhedens 40 års jubilæum markeres ved en reception i lokalerne på Brudesøvej fredag 2. oktober. Over 400 invitationer er sendt ud i den forbindelse.

- Det er med stor respekt og ydmyghed, at vi overtager stafetten efter Anton. Vi vil efter bedste evne forsøge at gøre det mindst ligeså godt, lyder det fra de to nye i front.

Anton Knudsen Egtved A/S
Brudesøvej 1
6040 Egtved
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10472733
P nummer: 1014119767

Send til en kollega

0.078