23948sdkhjf
Del siden
Annonce

80 procent lokal arbejdskraft til industrihal i Thisted

KTerhvervsbyg A/S har leveret en industrihal, hvor hoveddelen blev udført af lokale hænder. Det er sjældent set indenfor totalentreprenørbranchen, der ofte benytter sig af højest 20-30% lokal arbejdskraft på byggeprojekter.

Akea Automation som fremstiller og eksporterer maskiner til automatisering af produktion i metalindustrien i Thisted, har netop fået bygget en 659 m2 stor ny industrihal. Valget faldt på KTerhvervsbyg A/S, blandt andet fordi entreprenøren udviste fleksibilitet overfor brugen af lokal arbejdskraft. Faktisk er omkring 80 procent af det samlede udførelsesteam på projektet hentet ind fra Akea Automations lokalområde.

KTerhvervsbyg A/S oplever, at de lokale underleverandører spiller en stadig større rolle i byggeprojekterne. Selv om KTerhvervsbyg A/S har foretrukne samarbejdspartnere, er kvalitetsstyringen og erfaringen stærk nok til at spotte eventuelle problemområder som mangel på kapacitet og kompetence hos underleverandørerne. Derfor er det ikke noget problem at bruge lokal arbejdskraft.

KTerhvervsbyg A/S
Ryttervangen 18
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31347327
P nummer: 1014319561

Kontaktperson

AC
Anette Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.094