23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HI15: Lad os inspirere dig

Kom med Constructor på en innovativ rejse fra standard palle- og småvarereoler til komplekse automatiserede lagersystemer ..

... en af dem er vor lagerautomat Tornado der kan give dig maksimal lagerkapacitet på mindst mulig gulvplads. Hemmeligheden ligger i at udnytte loftshøjden i rummet - vi har installationer som går helt op i 15 meters højde. Mindre kan nu også gøre det og fælles for enhver automatløsning er at den optager meget lidt gulvplads sammenlignet med traditionelle lagerreoler.

En hemmelighed kan man næppe kalde vore mobile pallereoler MOVO. Succeshistorien om MOVO begyndte i 1957 hvor den første ordre på mobile pallereoler blev placeret. Siden da har vi solgt over 9.000 installationer på tværs af Europa, hvilket gør dette system til en af de mest populære muligheder i dag for kompakt opbevaring på lageret.

Og når vi nu taler om hemmeligheder, så er der en del der mener at hemmeligheden bag vores populære pallereol P90 og småvarereol HI280 er tilbehøret, så det viser vi naturligvis også frem på messen.

Velkommen på stand H 6120

Constructor Danmark A/S
Rorupvej 1
4320 Lejre
Lejre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16315877
P nummer: 1001077941

Kontaktperson

TBD
Tina Beltoft Dufour
Marketingchef
tbd@constructor.dk

Send til en kollega

0.078