23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vellykkede praktikforløb hos nedrivningsvirksomheden Kingo

Kingo har i de seneste fem måneder haft praktikanterne Mouhsin, Brian, Monica, Gülbahar og Thomas i vellykkede praktikforløb i fem forskellige afdelinger i Jylland og på Sjælland.

De fem praktikanter har alle indgået i det daglige arbejde og har fået indblik i de opgaver i nedbrydningsbranchen, som har relevans for deres fag. Det er en investering at have praktikanter, men en investering der har været til fordel for både virksomheden og de studerende. I det daglige har praktikanterne været med til at løse en række opgaver i de enkelte afdelinger, og samtidig har de fået en masse læring.

Flere af de studerende fortsætter i en eller anden grad med at arbejde i Kingo efter endt praktik.

Praktikanternes egne udtalelser
”Praktikperioden i Kingo har for mig været en utrolig positiv oplevelse. Jeg er blevet mødt af imødekommende og samarbejdsvillige medarbejdere, der har været med til at gøre praktikken til en lærerig, spændende og udfordrende proces. Jeg er i praktikperioden blevet inddraget aktivt i alle delprocesser af et projekt, lige fra modtagelse af udbudsmateriale til aflevering af veludført arbejde på byggepladsen, og har derigennem fået en praktisk forståelse for, hvad der skal til for at føre et byggeprojekt ud i virkeligheden,” siger Monica Trier Paulsen, Ingeniørpraktikant i Kingo.

”Jeg har i min praktik ved Kingo været i KSM-afdelingen og miljøafdelingen i Silkeborg. Jeg har på den måde været inde omkring rigtig mange arbejdsområder, hvilket har givet mig en meget bedre forståelse for, hvad hver afdeling laver. Dette gør, at jeg går her fra med et stort udbytte. Jeg er i løbet af min praktik blevet positivt overrasket over nedbrydningsbranchen og de arbejdsområder, den indebærer. Jeg har været glad for at være i praktik i Kingo og har fået meget erfaring med mig,” siger Brian Skriver Johansen, Bygningskonstruktørpraktikant i Kingo.

”Mit praktikophold hos Kingo Karlsen i Silkeborg har været en stor udfordring, og jeg har lært virkelig meget om de mange forskellige opgaver, en bygningskonstruktør har i sit daglige arbejde. Jeg er blevet taget godt imod og er taget glad på arbejde hver dag. Hos Kingo har jeg fået meget viden om den praktiske del af min uddannelse ift. teorien på skolebænken, og føler mig godt klædt mig på til mit fremtidige arbejde. Jeg takker Kingo for et godt samarbejde,” siger Mouhsin Weisi, Bygningskonstruktørpraktikant i Kingo.

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733
P nummer: 1001783308

Kontaktperson

VRO
Vibeke Reimer Olsen
Analytisk koordinator
+45 25169161 vro@kingo.biz

Send til en kollega

0.062