23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øens VVS Teknik udfører endnu en VVS-entreprise på Panum Instituttet

Øens VVS Teknik A/S er netop gået i gang i med et større renoveringsarbejde på Panum Instituttet, hvor faciliteterne moderniseres. Det er langt fra første gang, at Øens VVS Teknik varetager VVS-entrepriser på Panum Instituttet.

I denne uge er Øens VVS Teknik begyndt at renovere GMO-laboratorier og kontorer i bygning 16.5 på Panum Instituttet, der huser Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet. Panum Instituttet er i gang med en større renovering af faciliteterne.

Øens VVS Teknik har i forvejen et godt kendskab til instituttet og de særlige forhold, som man arbejder under i de gamle bygninger, fordi virksomheden flere gange har lavet VVS-arbejde på Panum. Øens VVS Teknik har bl.a. udført energirenovering og har installeret brugsvand, laboratorievand, køl, trykluft, varme, gas, vakuum og udsugning ved renoveringen af bygning 24.2. Det er det samme VVS-arbejde, der skal udføres i bygning 16.5.

"Det er en meget spændende fagentreprise, vi har vundet og udfører, fordi GMO-laboratorier skal overholde helt særlige krav, da de bruges til forskning af genmodificerede organismer," siger direktør for Øens VVS Teknik, Lars Nielsen.

Entreprisesummen er 1,4 mio. kr. Det forventes, at renoveringen af kontorer og laboratorier er færdig i efteråret.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Kontaktperson

LN
Lars Nielsen
Salgs- og projektchef
+45 60983204 lcn@oeens.dk

Send til en kollega

0.063