23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt, nemt og rent designafløb

Selvom Geberit oprindeligt er kendt for toiletløsninger, har vvs-leverandøren gennem de seneste år også udviklet et stærkt sortiment inden for bruserafløb. CleanLine er seneste skud på stammen i afløbsfamilien.

Flot design og nem installation går hånd i hånd i Geberits nye og banebrydende baderumsafløb. Den nye afløbsrende, CleanLine, er udviklet, så den både er elegant at se på, enkel at installere og nem at rengøre. Den er altså kort sagt en ideel løsning for både installatør og kunde.

Nem installation og justering
CleanLine afløbet er specialdesignet til at imødekomme installatørernes hverdag. Den har nemlig en række praktiske detaljer, som skal gøre installationen så nem som mulig. Vigtigst af alt adskiller CleanLine sig fra andre designafløb ved at være designet som et helt almindeligt afløb under den flotte skinne. Det betyder, at CleanLine installeres som et hvilket som helst andet traditionelt gulvafløb.

En anden vigtig detalje er, at CleanLine-skinnerne kan justeres, så de passer til det enkelte badeværelse hos kunden, der på den måde kan få en skræddersyet løsning. Muligheden for at justere skinnernes længde har også en lavpraktisk fordel: nemlig at det samlede sortiment er meget lille og overskueligt, fordi de enkelte modeller kan tilpasses kundens ønsker og behov.


Læs mere om alle Geberits nyheder i 2015 her

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.078