23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DONG Energy vælger Bravida som en af sine partnere til drift og vedligehold

DONG Energy har efter en omfattende udbudsrunde valgt Bravida Danmark A/S i en konstellation med MT Højgaard A/S, som en af to områdeentreprenører, der de næste fem år skal varetage DONG Energys drifts- og vedligeholdelsesopgaver

En tredje entreprenør er udpeget som projektentreprenør, der i konkurrence med de to områdeentreprenører skal byde på større projekter i hele forsyningsområdet.

Det er DONG Energys forventning at indgå rammeaftaler med de udvalgte entreprenører til en samlet værdi af omkring 750 mio. kr. over de næste fem år.

De endelige kontrakter bliver underskrevet senere på måneden.

Det geografiske område som Bravida Danmark A/S og MT Højgaard A/S fremover skal vareta-ge dækker DONG Energy’s sydvestlige område (fra Lejre i vest, Frederikssund i nord, Egedal i øst og Dragør i syd).

”Vi er meget glade og stolte over, at DONG Energy har valgt Bravida, som en af sine partnere til drift og vedligehold af selskabets elnet. Bravida har stor erfaring på området, og vi ser frem i mod at kunne bidrage positivt med vores kompetencer i det fremtidige samarbejde med DONG Energy,” siger administrerende direktør i Bravida Danmark A/S, Bent Andersen.

København og Frederiksberg bliver delt ligeligt mellem de to områdeentreprenører.

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188

Kontaktperson

MK
Morten Kjellev
Kommunikations- og bæredygtighedschef
+45 42139999 morten.kjellev@bravida.dk

Send til en kollega

0.094