23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Integreret reversibelt varmepumpesystem DVU-HP

Systemair præsenterer en ny energieffektiv varme- og køleløsning med navnet DVU-HP. Ved hjælp af en integreret reversibel varmepumpe med mulighed for både varme og køling og en roterende varmeveksler er der udviklet en komplet driftsklar løsning.

Varmepumpen og den roterende veksler er integreret i én aggregat-sektion og leveres færdigindbygget i Systemairs aggregater Danvent DV og TIME ec. Det gør det langt mere enkelt end tidligere at etablere integreret varme og køling på Systemairs anlæg.

DVU-HP integreret reversibelt varmepumpesystem

Den nye sektion DVU-HP er udstyret med to Scroll-kompressorer (dog kun 1 kompressor for de to mindste aggregatstørrelser DV 10 og DV 15) og kapaciteten reguleres trinløst fra 5 – 100 % for optimal komfort og minimalt energiforbrug. Varmepumpen er baseret på R-410A kølemiddel og kapaciteten er tilpasset således, at den ved almindelige danske klimaforhold kan opretholde en indblæsningstemperatur på maksimalt 15° i køledrift.

- Ideen med at lave en komplet aggregat-sektion er at gøre det så enkelt og nemt for vores kunder som muligt. Den leveres færdigindbygget i aggregatet og så har man en driftsklar og velfungerende varme- og køleløsning. På den måde er installation og opstart gjort meget enkel. I forhold til service og vedligehold er fordelen her også at alle komponenter er samlet ét sted i stedet for ved traditionelle løsninger, hvor kompressoren typisk sidder uden for aggregatet. Hele sektionen er selvfølgelig testet, før den bliver leveret til vores kunder, siger Ole L. Andersen, Teknisk chef hos Systemair.

Selvstændig intelligent automatik

DVU-HP leveres med indbygget automatik for fuldstændig kontrol og styring af varmepumpens regulerings- og sikkerhedsfunktioner. Automatikken på DVU-HP kommunikerer med aggregatets øvrige automatik, således at der altid leveres den ønskede køle- eller varmekapacitet. Ved behov for køling eller varme vil varmepumpen starte og kapaciteten reguleres ved hjælp af den modulerende digitale funktion på scroll-kompressoren.

Den indbyggede automatik i DVU-HP sikrer også, at kompressorer og øvrige delkomponenter altid arbejder inden for de tilladte grænser og dermed ikke overbelastes. Luftydelse og -temperatur styres af ventilationsaggregatets automatik.

- I forhold til traditionelle kølesystemer med ekstern kompressor er det en fordel, at den er fuldt ud integreret og fungerer optimalt sammen med aggregatets øvrige automatik. At kompressorerne sidder inde i aggregathuset giver også et væsentligt lavere lydniveau. Alt er testet inden levering for at undgå driftsfejl, og dermed spares der vigtig opstartstid på byggepladsen. Vi glæder os til at tilbyde den for vores kunder i Danmark.

Fakta om DVU-HP

- Fuldt integreret DX reversibelt varmepumpesystem for varme og køling
- Integreret roterende varmeveksler
- Trinløs regulering af kapaciteten for optimal komfort og minimalt energiforbrug
- Høje EER-værdier op til 9,6
- Kapaciteten passer til europæisk klima og kan under alle forhold yde køling til en indblæsningstemperatur på +15 °C
- Enkel at beregne og fuldt dokumenteret
- Færdigmonteret og testet fra fabrik
- Lavt lydniveau
- Kort byggelængde
- Servicevenlig
- Forberedt for VDI 6022
- Findes i følgende størrelser: TIME ec aggregat, str. 10-40, luftmængde 0,2 - 3,2 m3/s, 750 – 11.500 m3/h. Danvent DV aggregat, str. 10-80, luftmængde 0,2 – 5,6 m3/s, 750 – 20.000 m3/h.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416

Send til en kollega

0.094