23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny film om Keflico A/S

Keflico har i samarbejde med filmselskabet Kinth lavet en ny video, der fortæller dig kort og godt omkring, hvem vi er, og herunder hvilke produkter vi forhandler.

Hos Keflico A/S er vi specialister i hårdttræ og plader gennem mere end 60 år. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1953 af Erik Kauffeldt, dengang under navnet “Aalborg Træ og Finér”.

Keflico forhandler træbaserede produkter af høj kvalitet fra hele verden. Vores 14.000 m2 lager er inklusiv egne tørreovne, her fra har vi landsdækkende levering flere gange ugentligt.

Samtidig vægter Keflico miljøet højt, vi er derfor certificeret forhandler af FSC og PEFC produkter.

Keflico er din B2B forhandler af hårdttræ og plader med en bred skare af kunder – både tømmerhandlere, inventar- og møbelindustri, entreprenørvirksomheder, arkitekter, designstuderende, snedkere og meget andet. Vi er ikke alene specialister i vores produkter, men også dine kompetente rådgivere omkring skræddersyede løsninger til dit unikke projekt.

Se i videoen til højre, hvad Keflico kan tilbyde dig, og tøv endelig ikke med at kontakte os på info@keflico.com eller tlf. 9813 3544, hvis du ønsker priser eller dimensioner på vores produkter oplyst.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931

Send til en kollega

0.094