23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Saint-Gobain strategisk partner og leverandør til Green Solution House på Bornholm

Da det bæredygtige hotel- og konferencecenter Green Solution House torsdag 23. april blev åbnet af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik var Saint-Gobain med som én af projektets stærke samarbejdspartnere.

Direktør Trine Richter og Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik åbner Green Solution House med blandt andet Jørgen Tang-Jensen, Velux, Thierry Lambert, Saint-Gobain, og arkitekt Kasper Guldager fra GXN.

Saint-Gobain har været strategisk partner til Green Solution House, og har blandt andet leveret bæredygtige materialer, der sikrer høj komfort, via sine virksomheder, Isover, Gyproc, Weber og Ecophon.

- Vi har været glade for at være med i samarbejdet omkring Green Solution House. For os har det været en god mulighed for at bidrage med bæredygtige materialer og løsninger, der skaber komfort og velvære for mennesker. Der er ingen tvivl om, at projektet har haft tårnhøje ambitioner; både når vi taler bæredygtighed, og når vi taler komfort, æstetik og velvære. Det matcher vores profil godt, siger Klaus Birk, der er kommerciel direktør for Saint-Gobain i Norden og Baltikum.

Blandt de løsninger, Saint-Gobain har bidraget med til projektet, er Isover’s højtydende isolering, der er produceret af genanvendt glas fra den renoverede del af Green Solution House.

Weber har bidraget med en ventileret facadeløsning. Gyproc har leveret den præmierede letvægtsgipsplade, ErgoLite, der sikrer lettere håndtering på byggepladsen samt Gyptone akustiklofter, der ud over at forbedre den akustiske komfort indeholder luftforbedrende teknologi. Ecophon har leveret akustikpaneler - som markedets eneste leverandør, der benytter 3. generation glasuld med et plantebaseret bindemiddel, der er garant for minimal miljøbelastning.

Saint-Gobain Denmark A/S, Isover
Østermarksvej 4
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1000301355

Send til en kollega

0.078