23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Elementer A/S produktudvikler - igen

Give Elementer A/S optimerer nu eksisterende L-400 elementer, så de kan transporteres på 20 tons køretøjer. Tidligere har L-400 elementer krævet en 30 tons gummiged.

Med den nye produktoptimering kan man nu bygge i højden i stedet for i længden. Det sparer plads og giver flere valgmuligheder, når der skal bygges siloer.

Som et led i virksomhedens kontinuerlige fokus på optimering, er Give Elementer A/S, der er en af landets førende producenter af præfabrikerede betonelementer til industri- og landbrugsbyggeri, i gang med at optimere fabrikkens L-400 elementer. De nye elementer er tilpasset en 20 tons gummiged og gør det muligt at bygge i højden fremfor i længden med et sådant køretøj.

L-elementerne har gennem tiden været helt centrale i Give Elementer A/S historie. Elementerne i L-form blev tegnet tilbage i 1981 og har siden spillet en central rolle i virksomhedens produkt palette.

Tæt dialog giver bedre produkter
Fra Give Elementer A/S lyder det: ” Vi har udviklet og optimeret vores produkter i tæt dialog med vores kunder. Vi lytter til deres udfordringer og behov. På baggrund af dette, har vi også optimeret de eksisterende L400 elementer. Det er grundstenen for vores forretning, at vi løbende optimerer og udvikler vores produkter.”
Ud over de nye L-400 elementer tilbyder Give Elementer også L-elementer med pudsede flader i alle størrelser, således at de fremstår med en særlig flot finish.

Med 50 års erfaring inden for præfabrikerede elementer i standardstørrelser og en superoptimeret effektiv produktion har Give Elementer A/S med de nye L-elementer endnu engang bevist, at virksomheden formår at tilpasse sig og produktudvikle i et ellers trængt marked.

Give Elementer
Hjortsvangen 19
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11572707
P nummer: 1000258392

Send til en kollega

0.078