23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt og forbedret digitalt lommetermometer

Strenometer har hermed fornøjelsen af at præsentere den nye og forbedrede udgave af det digitale lommetermometer model 212 med overfladeføler fra Elcometer Ltd.

Model 212 med overfladeføler er et batteridrevet termometer i lommeformat med stort, letlæseligt display, der kan måle overfladetemperaturen på f.eks. stål og beton og en række andre materialer.

Den rustfri stål-overfladeføler er hurtigtreagerende og tager temperaturmålinger på under fire sekunder. Føleren kan foldes ind, når den ikke er i brug og er således beskyttet, når instrumentet ligger i lommen.

I forhold til den tidligere udgave har den nye model 212, udover den hurtigere overfladeføler, et større display samt et vandfast hus med integrerede gummipakninger, så den kan vaskes under rindende vand. Derudover er nøjagtigheden større (± 0,4° C op til 199,99° C og derefter ± 1° C), og opløsningen højere (0,1° C som standard) end hos den gamle model.

Hvor man tidligere skulle vælge mellem to forskellige instrumenter, afhængigt af om der skulle måles i °C eller °F, kan man nu blot skifte mellem de to enheder i ét og samme instrument. ”Auto-sluk”-forsinkelsen er blevet forlænget, så der nu går 10 minutter (i modsætning til 6), inden instrumentet slukker automatisk. Brugeren kan desuden deaktivere ”auto-sluk”-funktionen efter behov.

Endelig anvendes en ny batteritype med en væsentligt længere levetid på 1.500 timer (mod tidligere 100 timer).

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Send til en kollega

0.062