23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tre nye JCB-rendegravere på én gang fra Nicolaisen & Larsen A/S til Munck Forsyningsledninger a/s

Tre nye JCB-rendegravere fra Nicolaisen & Larsen A/S på én gang markerer starten på den nye sæson for det store entreprenørfirma.

I disse tider er det ikke hver dag, at der afleveres tre spritnye rendegravere på én gang til en enkelt kunde. Forleden kunne Munck Forsyningsledninger a/s og Nicolaisen & Larsen A/S sætte en ny dagsorden, da Munck fik leveret tre nye rendegravere og dermed fløjtede forårets arbejde ind, efter at den strenge vinter har lagt en dæmper på gravearbejdet.
”Vi har selvfølgelig som alle andre kunnet mærke dønningerne her i finanskrisen, men efter sidste års nedgang kan vi nu se, at tingene stabiliserer sig, og vi forventer en fornuftig aktivitet her i 2010. Så vi er klar til at rykke igen, også når det gælder køb af maskiner”, siger adm. direktør Flemming Skøtt fra Munck Forsyningsledninger a/s.

Specialist frem for generalist
Munck Forsyningsledninger a/s er det ene af de to danske selskaber i Munck Gruppen a/s, og er specialiseret i etablering af ledningsnet til fjernvarme, vand og kloak samt telenet. Der er afdelinger over hele landet, men de tre nye maskiner kommer især til at køre på Fyn ved fjernvarmerenovering i Odense, Nyborg og Middelfart.

Munck Forsyningsledninger har valgt at fokusere på ledningsarbejdet som sit eneste forretningsområde ud fra en filosofi om at ville være specialist på ét felt frem for en bred leverandør med alle mulige entreprenøropgaver på paletten.
”Det har flere fordele; for os selv at vi kan nyde gavn af at kunne gentage vores opgaver. Vi skal i modsætning til mange traditionelle entreprenører ikke starte et nyt, unikt projekt op hver gang, men kan – typisk inden for en rammeaftale - gentage de operationer, som vi kender rigtig godt. For kunden betyder det, at de ved, de får sagkundskab og sikkerhed i opgaveløsningen samtidig med, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig pris”, siger Flemming Skøtt.
JCB er ikke et nyt mærke hos Munck. I forvejen ejer firmaet flere rendegravere, og Nicolaisen & Larsen A/S har leveret Vibromax-asfalttromler og andet materiel til det fynske firma.


Veludstyrede maskiner
De tre nye rendegravere er to stk. 3CX og en 4CX Økonomimester. Alle tre er leveret med asfaltskærer og ikke mindre end syv forskellige skovle i bredder fra 40 til 100 cm.
”De tre maskiner er en udvidelse af maskinparken, og derfor har vi foretrukket at få dem alle leveret med et fuldt sortiment af skovle, i stedet for, at vi skal skifte skovlene mellem maskinerne alt efter arbejds-opgaverne. Det giver den enkelte maskinfører en mere effektiv arbejdsdag at have alle skovle selv, og vi kan levere det optimale resultat”, fortæller projektleder Jens Jacobsen, Munck Forsyningsledninger a/s.
Alle tre maskiner leveres med joystick, som øger brugerkomforten.
”Vi lægger desuden vægt på, at JCB er på forkant miljømæssigt. Maskinerne er brændstoføkonomiske og dermed miljøvenlige. Samtidig oplever vi et tilfredsstillende match mellem pris og kvalitet”, siger Flemming Skøtt.
Fremgang siden starten

Munck Gruppen er grundlagt i 1988 af Hans Christian Munck, og siden har virksomheden haft fremgang, så der i dag er omkring 1.000 medarbejdere fordelt i de to danske selskaber Munck Asfalt a/s og Munck Forsyningsledninger a/s. Hertil kommer to selskaber i henholdsvis Polen og Tyskland.
Asfaltselskabet udfører alle former for asfaltarbejde, fræsning og overfladebehandling, og det råder over fem asfaltfabrikker og egen emulsionsfabrik. Asfaltopgaverne rækker fra belægning af alt fra motorveje til indkørsler, og hertil kommer specialopgaver som vedligeholdelse af broer og fræsning og skæring af alle slags asfalt- og betonbelægninger.

Munck Forsyningsledninger udfører ud over det basale ledningsarbejde en række specialopgaver inden for området. Firmaet har blandt andet udviklet det såkaldte MaxiPipe system, som muliggør meget store udvidelser ved rørsprængning, uden jordfortrængning.

Herudover arbejder Munck Forsyningsledninger med kloakering i det åbne land og har på dette felt eneforhandling i Danmark af LPS-pumpesystemet for tryksat kloakering.
”Både pris, kvalitet, service og brugervenlighed har betydet noget for Munck Forsyningsledninger i denne handel. Vi er glade for at kunne tilbyde det rigtige match mellem disse elementer”, siger distriktschef Carsten Mørk Jacobsen, Nicolaisen & Larsen A/S.

Yderligere oplysninger: Nicolaisen & Larsen A/S, tlf. 9749 1600.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.063