23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optisk positionering via stregkoder. Optimal på lige stræk og i kurver

SICK går nye veje når det gælder måling af afstande med OLM100. Ved at aflæse stregkodetape bestemmer sensoren positioner på lige stærk og i kurver – ved høje hastigheder og med stor præcision

SICK går nye veje når det gælder måling af afstande med OLM100. Ved at aflæse stregkodetape bestemmer sensoren positioner på lige stærk og i kurver – ved høje hastigheder og med stor præcision. Vogne på skinner, drejeborde, hejsesystemer eller lagerkraner er typiske anvendelsesområder, hvor det ofte også i kurver gælder om at kunne bestemme en given position præcist. Her er OLM100 den optimale løsning. Sensoren orienterer sig via stregkodetape, der kan være op til 10 km langt. Ved at læse stregkoden, der er placeret i en afstand på 3 cm, sensoren angiver OLM100 hele tiden den nøjagtige position. Med tilslutning via blandt andet RS-422, RS-485, SSI eller CA-Nopen er det let at udlæse sensorens data.

Designet til høj læsehastighed og maksimal drift
OLM 100 kan benyttes på kraner med en driftshastighed på op til 4m/s. Såfremt der er behov for driftshastigheder på op til 10m/s kan dette tilbydes med OLM 100 ”high versi-on”. Lynhurtig opdatering sikrer høj kapacitet på kranen, idet data udlæses hver 2. ms. Det optiske lineære målesystem er designet til maksimal ydelse og driftsikkerhed. Man søger forgæves efter bevægelige dele som ville kunne udsættes for slitage. OLM100 er med sin LED sensorteknologi, CMOS modtager og sit robuste metalhus designet til stor holdbarhed og lang levetid.

Speciel stregkodetape
Stregkodetapen kan benyttes under næsten ethvert tænkeligt produktionsvilkår. Det er så fleksibelt, at det tilpasser sig temperatursvingninger mellem
-30 °C og +60 °C og sikrer, at tapen udvider sig henholdsvis trækker sig sammen i for-hold til det materiale det hæfter på. Stegkodetapen er unik, hver enkelt position har helt sin egen værdi, og positionen er kendt med en nøjagtighed på 0,5 mm.
Hvis en stregkode beskadiges eller bliver meget kraftigt tilsmudset, kan den let repare-res ved at downloade stregkoden fra internettet, ”www.sick.com/OLM100”, udskrive den på en plastfilm, og indsætte den på det relevante sted. OLM100 er den ideelle løsning til måling på lige stræk og i kurver.

Simpel montage og idriftssætning
Tilslutning af sensoren forgår via et standard M12 8-pol stik og sensorhovedet placeres i en afstand af 30 mm. Paramateropsætningen forgår via Ethernet og i SICKs standard programmeringssoftware SOPAS. Herefter er man klar til mange års problemfrit drift, også i kurver!

Produktkatalog:OLM100
Datablad: OLM100

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.094