23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det spirer!

Torsdag fortsatte, hvor onsdagen slap: Fagfolk i tusindvis skabte trængsel på stan-dene og glade udstillere. Er der måske ligefrem grobund for en forsigtig optimisme i byggeriet? Det har vi spurgt tre udstillere om.

Foråret står for døren, og det har kunnet mærkes på de mange fagfolk, der har besøgt messen. Hele 7.609 fagfolk tjekkede ind i går og skabte velkommen trængsel på standene, bl.a. hos firmaet Eric Storm, der leverer dampspærre- og afdækningsløsninger. Firmaets budskab om, at ”vi vil ikke sælge billigere, vi vil sælge bedre”, er kommet flot ud til et stort antal besøgende på standen:

”Vores besøgsforventning er klart blevet overgået. Det gælder både indkøbere, håndværkere og arkitekter fra både private tegnestuer og kommuner,” siger salgschef Martin S. Henriksen fra Eric Storm. Han sporer en gryende optimisme i byggeriet: ”Mange siger, at ordrebøgerne er fulde, og at de bare venter på at kunne komme i jorden. Vi forventer selv stor travlhed fra og med april,” siger han.

Klar i startblokken
Pro-File handler med tagsten, limtræ og limtræsdæk og ikke mindst en fuldklæbende tagpap, der har tiltrukket stor opmærksomhed. Pro-Files folk demonstrerer på messen, hvordan pappet lægges ”uden ild” – dermed kan tømreren lægge den selv uden at tegne brandforsikring. Pro-Files messedom er klar:

”Det er ekstremt positivt. Vi har haft flere besøgende, end vi plejer, og mange har sat sig ind i tingene, før de besøger os, så vi får en meget kvalificeret dialog,” siger salgsdirektør René Holde fra Pro-File, som ser glæder sig over det forestående forår:

”Alle er klar i startblokken og er klar til at rykke ud. Vi hører fra mange tømrermestre, at de har klart flere tage i ordre nu end for et år siden, så det er gode tegn,” siger René Holde.

Travlhed resten af året
Vi nåede også at tale med F. Engel, der præsenterer sine nyeste kollektioner af arbejdstøj, der er miljøcertificeret i henhold Øko-tex 100 og EU-blomsten. Engel- og Workzone-tøjet desuden nomineret til TUN BYG 2010’s egen Byggeriets Miljøpris.

”Vores stand er meget velbesøgt, og der er tryk på fra kl. 10. Messedeltagelsen er helt sikkert en god investering, for vi får masser af nye kontakter til fx murersvende med 40-50 ansatte, som vi kan henvise til en forhandler,” siger Claus Lykkegaard, der er key account manager hos F. Engel, der også kan mærke, at det spirer i byggeriet:

”Mange håndværkere regner på tilbud, hvilket tyder på øget aktivitet, og det vil også smitte af på os. Vi forventer travlhed resten af året,” siger han.

Tak fra arrangørerne
"Det er dejligt at opleve den gode stemning blandt udstillere og besøgende. Tømmerhandlerne har også denne gang været meget aktive i at markedsføre messen lokalt, og udstillerne har løftet kvaliteten på standene endnu en gang og har gjort messen til en stor oplevelse for de besøgende. Vi håber, at TUN BYG 2010 bliver afsæt for et godt og aktivt forår for alle parter," siger adm. direktør Palle Thomsen fra Trælast-handlerunionen-TUN.


STOR TAK TIL ALLE UDSTILLERE FOR OPBAKNING OG ENGAGEMENT
– OG PÅ GENSYN I 2012!

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.063